4K mı 2K mı?

Gökhan Şenak

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar benim başıma talihli bir şey mi geldi talihsiz bir şey mi geldi anlayamadım bu yüzden fikirlerinize danışmak istedim.

N11 üzerinden teşhir ürün olan bu Samsung Lc27hg70qqmxuf 27" 1ms Qhd Freesync Curved Oyuncu Monitör - n11.com ürünü sipariş verdim. İlk geldiğin de 1080P modeli geldi onu da yanlışlıkla gönderdik dediler. Sonra düzeltmeleri için ben ürünü geri gönderdim bugün de telefon ile arandım elimizde maalesef 2K modeli kalmadığı için sizi de mağdur etmemek adına bir üst model olanı verelim üstüne para istemiyoruz dediler.

Bana teklif edilen monitör Samsung Lu28h750uqmxuf 28" 1ms 4k Freesync Oyuncu Monitörü - n11.com
Benim hayalimde 2K 144Hz monitör vardı çok istemiştim fakat bu monitörü ben 6 Taksitle satın aldığım için iade etmek istemedim çünkü iade kısmı da taksit ile hesabıma geri iade oluyor saçmalıkta burada başlıyor zaten.

Demem o ki uzun lafın kısası sizce bu teklif edilen monitörü alınır mı? Benim yerimde olsa idiniz ne yapardınız?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartınız nedir ve ne tarz oyunlar oynamak istiyorsunuz?
Ürünü aldığınız yerin bu arada puanı düşük. Eğer 4K olan monitörü alacaksanız o monitörde herhangi bir sorun olmadığından emin olun

Ekran kartınız nedir ve ne tarz oyunlar oynamak istiyorsunuz?
Ürünü aldığınız yerin bu arada puanı düşük. Eğer 4K olan monitörü alacaksanız o monitörde herhangi bir sorun olmadığından emin olun
GTX 1080 Ekran kartım var hocam evlilik yaklaştığı için de bilgisayarı yükseltmek istemiyorum RDR 2 falan oynuyorum arada FPS oyunlar oynuyorum 4K nın bana fazla geleceğini düşündüm ve 60Hz olması çok kötü benim için hiç akıcı olmayacak. aradım iade etmek istiyorum diye şimdi farklı monitörler bakıyorlar benim istediğime göre

Alacağınız monitör geleceğe dönük olmalı diye düşünüyorsanız kesinlikle 4K bir monitör tercih edilmeli. 1440p(2K) günü kurtaran daha çok ara bir çözüm.
Ayrıca çözünürlük değeri hertz değerinden çok daha önemli bir faktör.

Son düzenleme:
Geleceğe yönelik pek bir planım yok arkadaşlar evlenince muhtemelen oyun dünyasından bir süre uzaklaşacağım o yüzden şimdilik 2K 144 hz düşünüyordum çünkü elimdeki sistem tamamen bu özelliklere yetecek 4K 30 Fps ile oyun oynamak istemiyorum bunu yapana kadar playstation 4 Pro alayım daha iyi bakalım satıcı tedarikçi ile görüşüyorum istediğiniz özelliklere göre monitör var mı diye bakıyoruz dedi olmadı hepsiburada üzerinden bu Samsung LC27HG70QQMXUF 27" 1ms 144Hz (Display+2xHDMI) Fiyatı ürünü satın alacağım inşallah indirim bitmez bugün.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı