4K monitör 2K'da kullanılırsa sorun yaşanır mı?

eymenarac

Centipat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar. 9070XT'ye sahip bilgisayar toplayacağım ve güncel olarak 1080p monitöre sahibim. Ekran kartının 2K veya 4K kartı olduğunun farkındayım ve bu yüzden monitör arayışı içindeyim. Hem geleceğe yönelik olarak hem de almışken iyisi olsun tarzı düşünerek 4K'da karar verdim. Fakat bu monitörü 2K veya 1080p de kullansam herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım?

Hocam böyle bir monitör hem ms değeri hem hz değeri hem de oled olması bu fiyata gerçekten çok mantıklı geldi.Aslında ilk tercihim 4k dı fakat böyle bir monitör bi zahmet 2k olsun.Benim için tek sorun tüm bütçemi sisteme ayırmış olmam ve bu fiyattan satın alamıycak olmam.2026 başında eğer çok fazla fiyat değişimi olmazsa kesinlikle tercihim bu monitör olur.
2026'ya kadar attığın monitörün de fiyatı aynı kalmaz. Daha 1 ay sonrasını kestiremezken 6 ay sonraya plan yapmamak lazım.

2026'ya kadar attığın monitörün de fiyatı aynı kalmaz. Daha 1 ay sonrasını kestiremezken 6 ay sonraya plan yapmamak lazım.
Hocam zaten aynı kesinlikle kalmaz benim demek istediğim 2k samsung monitör 2026 da atıyorum 35k olsa Asus rog 4k olan 25k olsa tercihim asus olur demek istediğim bu hocam.Hemen hemen aynı fiyata sahip olursa bu günkü gibi o zaman Samsung alırım yoksa zam geleceğinin farkındayım malum Türkiye de yaşıyoruz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı