4K monitör mü 2K OLED monitör mü alınmalı?

Bütçe
Belli bir bütçe yok o anlık duruma bağlı

SavasEjder0

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 5080 almayı düşünüyorum ama bir şeyde takıldım, Online oyun da çok seviyorum hikaye modlu oyunlar da monitör olarak 4K mı yoksa 2K OLED bir monitör mü daha iyi olur? 4K olan OLED değil.

Dell Alienware AW2725DF bu monitörü düşünüyorum ama siz nedersiniz?​

Son düzenleme:
2K monitör yeter hocam şahsen. 4K biraz daha hikâyeye yönelik.

2K 360 Hz OLED monitörler daha güzel duruyor şahsen hocam iki tarafında gönlü olsun yani.

4K monitör hikayeli oyunlardk çok iyidir anı yaşatır RDR2 ortamı mesela fakat alacağın 4K monitör oledmi amoledmi.

Qd oledler baya iyi bende oled monitor alma evresindeyim Bayadır araştırıyorum

5080 yanına bu yakışır öğrenci indirimi ile 30kya geliyor.

4K monitör hikayeli oyunlardk çok iyidir anı yaşatır RDR2 ortamı mesela fakat alacağın 4K monitör oledmi amoledmi.

4K olan OLED değil normal IPS bir.
Monitör.

4K olan OLED değilse 2K olan tabii ki. OLED panel olarak diğerlerine göre apayrı bir kalitede. Lakin OLED monitörler OLED televizyonlar kadar başarılı değil.

4K OLED değil.

2K 360 Hz OLED monitörler daha güzel duruyor şahsen hocam iki tarafında gönlü olsun yani.

Teşekkür ederim.

Hocam 32 inç Online oyun için çok büyük değil mi hikaye için mükemmel evet ama ben hem hikaye hem Online için istiyorum.

Son düzenleme:

4K IPS ise hiç bakma isterse 8K olsun IPS olunca görüntü cöp oluyor siyahlar mavi gözülüyor 2K OLED alın keyfinize bakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…