Arkadaşlar 5080 almayı düşünüyorum ama bir şeyde takıldım, Online oyun da çok seviyorum hikaye modlu oyunlar da monitör olarak 4K mı yoksa 2K OLED bir monitör mü daha iyi olur? 4K olan OLED değil.
Dell Alienware AW2725DF bu monitörü düşünüyorum ama siz nedersiniz?
4K olan OLED değilse 2K olan tabii ki. OLED panel olarak diğerlerine göre apayrı bir kalitede. Lakin OLED monitörler OLED televizyonlar kadar başarılı değil.
Arkadaşlar 5080 almayı düşünüyorum ama bir şeyde takıldım, Online oyun da çok seviyorum hikaye modlu oyunlar da monitör olarak 4K mı yoksa 2K OLED bir monitör mü daha iyi olur?
Arkadaşlar 5080 almayı düşünüyorum ama bir şeyde takıldım Online oyunda çok seviyorum hikaye modlu oyunlarda monitör olarak 4K mı yoksa 2K OLED bir monitör mü daha iyi olur?
Dell Alienware AW2725DF bu monitörü almayı düşünüyorum ama siz nedersiniz?
4K olan OLED değilse 2K olan tabii ki. OLED panel olarak diğerlerine göre apayrı bir kalitede. Lakin OLED monitörler OLED televizyonlar kadar başarılı değil.
Arkadaşlar 5080 almayı düşünüyorum ama bir şeyde takıldım, Online oyun da çok seviyorum hikaye modlu oyunlar da monitör olarak 4K mı yoksa 2K OLED bir monitör mü daha iyi olur? 4K olan OLED değil.