4K Monitör önerisi

NecipCan

Hectopat
Yer
Gaziantep/Nizip
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Yakında bir sistem almayı planlıyorum bu sistemin içerisinde GTX 1080 Ekran kartı da olacak büyük ihtimalle. Sorum şu; 4K kaliteli monitörler önermenizi bir zahmet istiyorum.
Bakınız;
Diyorlarki GTX 1080 ekran kartına 4K monitör yakışır. Elimde de 1080p monitör televizyon aslında mevcut. Bilmiyorum sizden fikir almak istiyorum. İyi günler herkese, cevaplarınız için teşekkür ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Monitör seçerken bence kullanım amacına göre seçilmeli. Eğerki oyun amaçlı kullanacaksan bence 2K 144hz modeller seçilmeli. 4K monitorler şuan için 60hz destekliyor. 2K 144hz verdiği tadı 4K 60hz monitörün vereceğini sanmıyorum. İleride 4K 144hz monitörler çıkar ozaman onlar tercih edilebilir.

Son düzenleme:

Sanırım anladım sizi. 1080 Ti o zaman 4K destekleyebilir değil mi?

Monitör seçerken bence kullanım amacına göre seçilmeli. Eğer ki oyun amaçlı kullanacaksan bence 2K 144 Hz modeller seçilmeli. 4K monitorler şuan için 60 Hz destekliyor. 2K 144 Hz verdiği tadı 4K 60 Hz monitörün vereceğini sanmıyorum. İleride 4K 144 Hz monitörler çıkar o zaman onlar tercih edilebilir.

Kullanım amacım 7/24 oyun, film, iş ama en çok oyun, film amaçlı olacaktır. Değerli yorumlarınız için teşekkür ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dediğimi anlamamışsınız sanırım. Gtx 1080 4K destekler fakat tam performans alamazsınız. Gtx 1080 Ti hakkında bir bilgim yok. Gtx 1080 için en iyisi 2K ile oynamak.

GTX 1080 4K 120 hz kadar sorunsuz çalıştırır. Nvidia tanıtım fuarında bunu ifade etmişti. Ancak şuan için 4k 120 hz çalışan monitör yok. Alacağın monitör 4k 60 hz çalışacaktır. Bana 60 hz yeter problem teşkil etmez diyorsanız. 4k monitör rahatlıkla alabilirsiniz.

GTX 1080 tanıtım 1:10 itibaren izleyebilirsin.

Dosya Ekleri

• GTX 1080.png
    GTX 1080.png
    240,4 KB · Görüntüleme: 112
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı