F fpsvegrafik Centipat Katılım 2 Mart 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Kadın 23 Mart 2025 #1 Bazı mönitorler FPS düşürdüğü doğru mudur? Hem ekonomik hem kaliteli 4K oyun monitor önermenizi rica ediyorum.
Bazı mönitorler FPS düşürdüğü doğru mudur? Hem ekonomik hem kaliteli 4K oyun monitor önermenizi rica ediyorum.
Ali Ataberk Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 19 Mart 2015 Mesajlar 2.012 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2025 #2 Oled mi ips mi?
bdxmrz Kilopat Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 8.266 Çözümler 29 Yer Çekmeköy Daha fazla Sistem Özellikleri 1660 ti sollayan 1660s var baska bisey yok Cinsiyet Erkek 23 Mart 2025 #3 Ali Ataberk dedi: Oled mi ips mi? Genişletmek için tıkla... 4K Oled mi var? Varmış, haberim yoktu. fpsvegrafik dedi: Bazı mönitorler FPS düşürdüğü doğru mudur? Hem ekonomik hem kaliteli 4K oyun monitor önermenizi rica ediyorum. Genişletmek için tıkla... Bütçe?
Ali Ataberk dedi: Oled mi ips mi? Genişletmek için tıkla... 4K Oled mi var? Varmış, haberim yoktu. fpsvegrafik dedi: Bazı mönitorler FPS düşürdüğü doğru mudur? Hem ekonomik hem kaliteli 4K oyun monitor önermenizi rica ediyorum. Genişletmek için tıkla... Bütçe?
ubiiyy Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 13 Mart 2024 Mesajlar 7.000 Çözümler 41 Yer Old Joilet Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2025 #4 fpsvegrafik dedi: Bazı mönitorler FPS düşürdüğü doğru mudur? Hem ekonomik hem kaliteli 4K oyun monitor önermenizi rica ediyorum. Genişletmek için tıkla... Bütçe?
fpsvegrafik dedi: Bazı mönitorler FPS düşürdüğü doğru mudur? Hem ekonomik hem kaliteli 4K oyun monitor önermenizi rica ediyorum. Genişletmek için tıkla... Bütçe?
efebatiin Hectopat İndirim Avcısı Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 8.483 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2025 #5 Ruzgarr dedi: Hocam benim elimde XG249cm var. Değiştirmeyi planlıyorum panel yüzünden. OLED'e geçmeyi planlıyorum. Kaliteli fiyat performans öneriniz var mıdır? Bütçe maksimum 20k. Genişletmek için tıkla... Samsung Odyssey Neo G7 LS32BG750NPXUF 32 " 1 ms 4K FreeSync Pivot Curved Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz Samsung Odyssey Neo G7 LS32BG750NPXUF 32 " 1 ms 4K FreeSync Pivot Curved Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Samsung Odyssey Neo G7 LS32BG750NPXUF 32 " 1 ms 4K FreeSync Pivot Curved Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 22.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala! www.akakce.com O bütçe de bunu bulabildim. Monitör hakkında pek bir bilgim yok.
Ruzgarr dedi: Hocam benim elimde XG249cm var. Değiştirmeyi planlıyorum panel yüzünden. OLED'e geçmeyi planlıyorum. Kaliteli fiyat performans öneriniz var mıdır? Bütçe maksimum 20k. Genişletmek için tıkla... Samsung Odyssey Neo G7 LS32BG750NPXUF 32 " 1 ms 4K FreeSync Pivot Curved Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz Samsung Odyssey Neo G7 LS32BG750NPXUF 32 " 1 ms 4K FreeSync Pivot Curved Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Samsung Odyssey Neo G7 LS32BG750NPXUF 32 " 1 ms 4K FreeSync Pivot Curved Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 22.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala! www.akakce.com O bütçe de bunu bulabildim. Monitör hakkında pek bir bilgim yok.