Arkadaşlar sizce 4K monitör almak mı? Yoksa 34/40/49 inch bir ultrawide monitör almak mı?
Genellikle simülasyon oyunları oynuyorum ve yazılımla uğraşıyorum.
Oyun dizi film proje vs için çok iyi bir sisteminiz varsa ve bütçenizde uygunsa öneririm. Hayırlı olsun. Hepsi buradadan alın demiyorum, daha uyguna bulabilirsiniz ama monitör çok iyi.
Sizin için ultrawide daha iyi olur. Simülasyon oyunlarında geniş alan verimli oluyor. Yazılımla uğraşan arkadaşlarım da geniş görüş alanı daha iyi olabilir demişlerdi gösterdiğimde ama kendim bir şey diyemem.
Oyun dizi film proje vs için çok iyi bir sisteminiz varsa ve bütçenizde uygunsa öneririm. Hayırlı olsun. Hepsi buradadan alın demiyorum, daha uyguna bulabilirsiniz ama monitör çok iyi.
Sizin için ultrawide daha iyi olur. Simülasyon oyunlarında geniş alan verimli oluyor. Yazılımla uğraşan arkadaşlarım da geniş görüş alanı daha iyi olabilir demişlerdi gösterdiğimde ama kendim bir şey diyemem.
3 monitör hayatımda kullanmadığım için bilmediğim bir şey hakkında yorum yapmak istemem.
32:9 oranında bir ekran aldığınızda zaten 2 tane monitörü aradaki çerçeve olmadan birleştirmiş oluyorsunuz. Çok çok büyük bir alana ihtiyacınız yoksa 21:9 gayet güzel yetiyor diyebilirim şahsen.
Kullandınız mı? Ya arkadaş monitörü kullanmak bir yana yanından bile geçemeyenler gelmiş monitöre laf söylüyorlar. Firmalardan gerektiği değeri göremeyen, firmalar tarafından önemsenmeyen Youtuberleri izleyip, gelip burada ahkam kesiyorlar