yamacxx
Hectopat
Daha fazla
Merhaba MSI GeForce RTX 5070 Ti Gaming Trio ekran kartı kullanıyorum. Normalde 2K monitörüm var fakat 4K monitöre geçmek istiyorum. Genel olarak hem hikayeli hem de FPS oyunları oynuyorum gündelik kullanımda da kullanıyorum. Hz değeri olarak da çok düşük bir monitör istemiyorum baktığım monitörler de 240Hz. 32inc ve üstü bir monitör araştırıyorum çünkü küçük ekran sevmiyorum. Yanma ihtimali beni de sinir ediyor fakat çok uzun süre monitörün kapalı bir şekilde dinlendirileceğini sanmıyorum. Bu süre içerisinde monitörüm dinlenirken 2. monitörümü kullanmaya devam edeceğim o yüzden dinlendirme konusunda bir sorun yaşamayacağım. Qd OLED ile normal OLED panelleri arasındaki fark nedir hangisi daha iyi oluyor? Ve hayatım boyunca hep düz ekran kullandım kavisli ekranlar daha mı iyi olur bilmiyorum, seçtiklerim hep düz ekran. Galiba OLED konusunda öne çıkan markalar ASUS ve Samsung bu yüzden bu markalara daha çok güveniyorum ama sizin görüşlerinizi de merak ediyorum. Benim bakmış olduğum modeller bunlardır.
https://www.hepsiburada.com/samsung-ls32fg812suxuf-32-240-hz-0-3-ms-oled-lcd-monitor-p-HBCV00008KXGA3?magaza=Samsung Türkiye&utm_source=akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=sc:hb-ecom.sr:akakce.md
ricecomp&utm_content=agnm:hb&wt_pc=akakce&adj_t=1fmpah5v_1fmqteof&adj_campaign=akakce&v=1.29.8
www.vatanbilgisayar.com
www.gaming.gen.tr
ASUS 27" XG27ACMG model monitör kullanıyorum.
Monitör fiyatları belli olduğu için bütçe belirtmiyorum, sadece sizlerin görüşü benim için önemli.
https://www.hepsiburada.com/samsung-ls32fg812suxuf-32-240-hz-0-3-ms-oled-lcd-monitor-p-HBCV00008KXGA3?magaza=Samsung Türkiye&utm_source=akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=sc:hb-ecom.sr:akakce.md
ASUS 31,5" ROG SWIFT PG32UCDMR 0,03Ms 240Hz 4K QD-OLED GAMING MONITOR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASUS 31, 5" ROG Swift PG32UCDMr 0, 03ms 240Hz 4K qd-OLED Gaming monıtor fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da.www.vatanbilgisayar.com
MSI MPG 321URXW QD-OLED 31.5 inç Gaming Monitör
MPG 321urxw qd-OLED oyun monitörüyle zaferinizi gözler önüne serin. OLED panel, 240 Hz yenileme hızı ve 0,03 ms (GtG) hızlı tepki süresi sunar.www.gaming.gen.tr
ASUS 27" XG27ACMG model monitör kullanıyorum.
Monitör fiyatları belli olduğu için bütçe belirtmiyorum, sadece sizlerin görüşü benim için önemli.