4K OLED vs 2K uw OLED

NeocruZZ

Hectopat
Daha fazla  
Şu anda ekran kartı olarak 4070 Super'e sahibim. Çıktığı zaman 5080 Ti veya super modeline geçeceğim. Monitör olarak 2K 165Hz VA panel bir monitör kullanıyorum. Artık genel olarak hikayeli oyunlara yöneldiğimden dolayı ve çok övüldüğü için OLED monitöre geçiş yaparak şu anki monitörümü 2. monitör olarak kullanmak istiyorum. Fakat ürün incelemelerine vs. baktığımda ultrawide 2K OLED monitörler gerçekten çok hoşuma gitti. O kadar geniş bir monitörde oyun oynamanın çok keyifli olacağını düşündüğümden dolayı ultrawide istiyorum fakat ultrawide monitörlerde sanırım 4K seçeneği bulunmuyor. Sizce bu durumda 4K OLED mi tercih etmeliyim yoksa 2K uw OLED mi?

Ben 7900XT ile 4K OLED TV kullanıyorum. Sizin kartınız benim kartımdan kat kat daha güçlü bir kart olacak. 2K yazık olur. 4K yapıştırın.
4K monitörlerde ultrawide model seçeneği yok sanırım ama değil mi?

Ben 7900XT ile 4K OLED TV kullanıyorum. Sizin kartınız benim kartımdan kat kat daha güçlü bir kart olacak. 2K yazık olur. 4K yapıştırın.
Ayrıca 4K monitör alırsam ekran kartından önce alacağımdan dolayı 4070 Super ile 4K monitörde problem yaşar mıyım sizce?

5080 Ti ve ya 5080 Super serisinin çıkacağı malum değil ama muhtemelen Super serisi çıkabilir.

5000 serisi kartların hepsi model fark etmez 4K kartları, 2K için yazık günah o kadar paraya.

4K monitör almışken en az 240 HZ yenileme hızına bak, DLSS 4.0 ve MFG ile çünkü 144 FPS olayı geride kalıyor.

Teşekkür ederim o zaman sanırım MSI MAG 321UPX tercih edeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…