Netflix 4K paketi HDR için alınır mı?

Kamurannn

Hectopat
Daha fazla  
S21 telefona sahibim. 1080p destekli ama HDR10+ özelliğine de sahip. Paketlerin farklarını incelerken, 4K + HDR destekli sürümü gördüm. Film, dizi vs. izlerken daha da renk katar mı? Sırf HDR için almayı düşünüyorum. Yoksa diğer sürümlerde destekliyor da ben mi görmedim. Almaya değer mi? Aynı zamanda bu HDR tam olarak ne gibi farklılıklar yaratıyor. Önemli bir özellik mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
S21 telefona sahibim. 1080p destekli ama HDR10+ özelliğine de sahip. Paketlerin farklarını incelerken, 4K + HDR destekli sürümü gördüm. Film, dizi vs. izlerken daha da renk katar mı? Sırf HDR için almayı düşünüyorum. Yoksa diğer sürümlerde destekliyor da ben mi görmedim. Almaya değer mi? Aynı zamanda bu HDR tam olarak ne gibi farklılıklar yaratıyor. Önemli bir özellik mi?
Renk katar. Daha iyi deneyim yaşarsınız.

HDR içeriklerde, karanlık sahnelerdeki netliği daha iyi hissedeceksiniz. Renklere canlılık katabilir ancak bu daha çok telefonunuzun panel performansına bağlı bir durumdur.
Örnek verecek olursam, amoled ekranda siyahlar gri gözükmeyeceğinden ötürü herhangi bir görüntüde bozulma oluşmaz.

Telefon ve televizyonda ayrı ayrı denedim. Telefondan ziyade televizyon benim için gerçekten görsel şölen yarattı. Fazlasıyla tatmin edici. Televizyonunuz 4K destekliyorsa televizyondan izlemenizi öneririm. Ama telefon da yine iyidir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı