Netflix 4K seçeneği almaya değer mi?

hebevnejs

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar, 4K seçeneği bana biraz pahalı geldi (230 TL). Sizce alınmaya değer mi? Öyle aman aman bir farkı var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar, 4K seçeneği bana biraz pahalı geldi (230 TL). Sizce alınmaya değer mi? Öyle aman aman bir farkı var mı?
Eğer TV'nin/monitörünüz 4K destekliyorsa evet. Ama 1080P ise hayır. Çünkü Max 1080P alırsınız ekranlardan 4K verseniz bile.

Bu anlık işleme ile oyunlarda aldığımız çözünürlük gibi işlemiyor. Telefon ve Tablet dışında çok küçük olmayan her ekran için 4K öneririm. Monitörünüzün 1080P falan olmasıyla bir ilgisi yok video kalitesinin. YouTube üzerinde videolarda 1080P ve 4K farkını inceleyin.

Bazı film diziler desteklemese de Netflix'in kendi yaptığı yapımlar da hepsinde 4K var. Alabilirsin.

1080p ile arasında hiçbir fark göremedim. 4K bir ekranın yoksa almaya değmez. Şahsen ben 6 hesap açma olayı yüzünden aldım.

Hocam benim fikrim kesinlikle değmiyor, 65 inç TV'de 1080p izliyoruz ve gayet iyi, 4K ile çok fark hissedemedim, zaten belirli bir uzaklıktan izliyorsan yeni nesil TV'lerde bırak 1080P'yi 720p bile iyi görünüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…