4K üstü polling rate olan mouse önerisi

Bütçe
2200

672622

Centipat
Makaleler
1
Darmoshark M3 4K Hz modeli nasıldır? Alternatif olarak hangi cihazlar vardır? DeathAdder V2 Pro var kullanıyorum, M3 cihazın benim cihazımdan ne tür farkları var almaya değer midir V2 Pro yerine Darmoshark m3? Bütçe olarak 2K üstüne fazla çıkamam diye düşünüyorum.

O fareyi alınca oynayışın değişmeyecek gereksiz.

Hocam bunun hakkında bir şey sormadım ki zaten, 4K Hz istiyorum. Sana anlatsam da anlamazsın hocam. Bunu toxic olarak veya kibirden söylemiyorum fakat 1000Hz mouse olmasını sonuna kadar hissediyorum. Benim için artık yeterli değil aim konusunda.

O fareyi alınca oynayışın değişmeyecek gereksiz.

Darmoshark'ı da hardcore oynarken kabloyla kullanmayı düşünüyordum ms açısından. Herkes her şeyin en iyisini bildiğini zannediyor maalesef hocam, fakat gerçekde 1000Hz de yetersiz kalıyor 2.4 GHz oluşu da yetersiz kalıyor. Aktif olarak da V2 Pro şu an kutusunda zaten, eski V2 olana geçtim ms yüzünden.

İzlediğim videolardan öğrendiğim kadarıyla 240 Hz veya üstü bir monitör kullanmıyorsanız 1000 Hz üstüne çıkmak çok bir fark oluşturmuyormuş.

Vallahi aga PC zaten gaming laptop olduğu için Apex'de bile 144 FPS ucu ucuna alıyorum, monitör alsam bile kullanamayacağım için 144Hz panel kullanıyorum. Coating ve kasa açısından da da V2 Pro hoşuma gitmedi ve bu cihazın kutusundan grip tape ve skartez çıkması da ekstra gibi geliyor bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…