4K UHD IPS Panel vs FullHD 120Hz 3ms TN Panel

Hocam o 4K'yı 1080P' ye almayı deneyin. Çok fazla bulanıklık olacak. 2K tamam belki de 1080P çok düşük.

Lol dünya şampiyonası yan tarafta hocam MS değerlerine bu kadar takılmamanızı tavsiye ederim.

Hocam o 4K'yı 1080P' ye almayı deneyin. Çok fazla bulanıklık olacak. 2K tamam belki de 1080P çok düşük.
15,7" ekrandan bahsediyoruz, bulanıklık falan yaşanmaz merak etmeyin
Lol dünya şampiyonası yan tarafta hocam MS değerlerine bu kadar takılmamanızı tavsiye ederim.
Her ne kadar LOL tarzı oyunlarda tepki süresinin bir anlamı olmasa da MS değerine bu kadar tapmama önerinizi doğru buluyorum. 2MS fark edilmez ancak 4K çözünürlüklü IPS paneli fark etmemek için kör olmak lazım

Peki daha fazla netlik için akıcılıktan fedakarlık etmeye değer mi? Ben bu yüzden GTX 1080 1080P alacağım. Zaten MSAA X2 %100 oluyor çoğu oyunda.( CS:GO ve LOL hariç.) Yani GTX 1080'e gücünü kullanamıyor diyenleri anlamıyorum %100 kart zaten 1080P'de.

1080p ve 2x MSAA 4K low ayarlara yaklaşamıyor bile. Bence netlik ve görüntü kalitesine önem verilmeli akıcılık 60 Hz veya üstüyse.
Siz de 1080'e 1080p almak gibi bir hata yapmayın.

1080p ve 2x MSAA 4K low ayarlara yaklaşamıyor bile. Bence netlik ve görüntü kalitesine önem verilmeli akıcılık 60 Hz veya üstüyse.
Siz de 1080'e 1080p almak gibi bir hata yapmayın.
Hocam bende 4K almak istiyorum fakat bilirsiniz 144 Hz kullanınca 60 Hz'ye bakası gelmiyor insanın. 1080P bile çok net iken 4K ben abartı buluyorum görüntü kalitesini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…