4K veya 2K 13-14 bin TL monitör önerisi

Bütçe
13000tl

Impalas

Centipat
Daha fazla  
Selamünaleykğm reisler. Bana 4K veya 2K monitör lazım. Bir de 7800XT ekran kartı kullanacağım bir de bilen varsa 4K kaldırır mı acaba ekran kartı? Onu da sormak istiyorum FSR vesaire ile. 4K veya 2K, 120 Hz altı olmayacak, 27 inç ve üstü, olursa Curved ekran, IPS ekran, fiyatı ise en fazla 14 13 bin TL bu kriterlere uyan bildiğiniz güzel monitörler varsa tavsiyelerinize açığım.

Benim bulduğum 2K için monitörler 4K için uygun yok sanırım bulursanız 13 14K ya paylaşırsanız sevinirim.

Arkadaşımın tavsiyesi üzerine LG olan markayı almayı planlıyorum LG uzun süredir ekran monitör TV gibi ekran üzerine çalışan bir marka olduğu için onu tavsiye ediyor daha güvenilir olur diyor renkleri parlaklığı konstrat seviyesi vesaire olarak daha iyidir diyor.

Son düzenleme:
Curved olarak öğrenci indirimi ile Samsung Odyssey G6 G65B öneririm. 9779 TL'ye alınabiliyor.
Düz olarak bütçe çıkarsa MSI G274QPX. Çıkmazsa LG 27GR83Q-B alınabilir.

ViewSonic omni VX2780J-2K ve LG UltraGear 27GR83Q-B, bu 2 monitörde gördüğüm kadarıyla VESA uyumuluğu ve anti glare teknolojileri varmış diğerlerinde sanırım yok özellikler kısmında bulamadım konstrat oranı, paralaklık, piksel aralığı, pisel yoğunluğu olarak neredeyse hepsi aynı. Bir de LG olan diğerlerinden en büyük farkı 240 Hz olması diğerlinin hepsi 180 ile 170 Hz hep LG monitör mantıklı geliyor almak.

Kanka sağ ol ama bu VA panel görüntü kalitesi olarak daha kötü oluyolar IPS panellerden.

Sence 18 19k ya nasıl bir şey alabilirim. Gelecek ay alırım daha kaliteli bir şey alırım 4K için biraz daha para koymam gerekirse o zaman.

Asusun olan modeli alabilirsin hocam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…