4K veya 2K monitör tavsiyesi

Smtylmz89

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, önümüzdeki PlayStation 5 almayı planlıyorum. Evimde 55" 4K Philips televizyon var fakat çocuktan dolayı salonu kullanmak istemiyorum, çalışma odamda 2 monitörüm var fakat 23.6" 75Hz ve Full HD çözünürlükte. Bu monitörlerin birini değiştirmeyi düşünüyorum. PlayStation 5'i akıcı bir şekilde oynatacak bir monitör tavsiyesine ihtiyacım var. Düşük Hz'den dolayı problem yaşamayacağım türde bir tavsiyeniz olur mu acaba? Bütçem 10000 TL'ye kadar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, önümüzdeki PlayStation 5 almayı planlıyorum. Evimde 55" 4K Philips televizyon var fakat çocuktan dolayı salonu kullanmak istemiyorum, çalışma odamda 2 monitörüm var fakat 23.6" 75Hz ve Full HD çözünürlükte. Bu monitörlerin birini değiştirmeyi düşünüyorum. PlayStation 5'i akıcı bir şekilde oynatacak bir monitör tavsiyesine ihtiyacım var. Düşük Hz'den dolayı problem yaşamayacağım türde bir tavsiyeniz olur mu acaba? Bütçem 10000 TL'ye kadar.

Benim de monitöre ihtiycavım var öneri olarak değil de o 24 inç 75 Hz'lerden birini satmayı düşünürseniz almayı isterim.

görüntü ye olan takıntınız yoksa 2k olsun falan diye bence alınmaz
aslına bakarsanız hem iş yapıyorum aynı monitörde hem oyun oynuyorum biraz da ondan bu ikilemde kaldım. 32" tv'yi kullanırsam onun için yer açmam gerekiyor. monitör alsam 27" o da diğer monitörden daha büyük kalacak. çıkmazlardayım :)

@jack daniels red hocam merhaba,satmayı düşünürsem monitörle ilgilendiğinizi söylemiştiniz. https://www.sahibinden.com/ilan/iki...s-23.6-oyucu-monitor-vp247t-1141711904/detay/ bilgi vermek istedim

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı