4K video downloader satın alınır mı?

Orkun_Gamer1993

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Bilgisayarım:
Asus Republic of Gamers GL553VD Notebook
Windows 10 Home Single Language Türkçe
Intel Core i7-7700HQ 4 CPU'S 2.8 GHz
16 GB
Intel HD Graphics Family 630 128 MB
Nvidia Geforce GTX 1050 4 GB.
Meslek
Pazarlama Perakende Sigortacılık Dalı
4K video downloader orijinal web sitesinden satın alınabilir mi? Alınırsa yani nasıl satın alınır? Bir de yurt dışı diye orijinal web sitesinden satın alınır mı? Yani premium lisansı parayı ödedikten sonra yollarlar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Da şöyle yani hocam;Yalnız ben bilgisayarda aslında ikisini birden kullanıyorum İnternet Download Manager video indirdikten sonra video grafikleri acayip derecede bozuk pikseller indiriyor videoyu ve çok kalitesiz acayip derecede video yani birde 4K video downloader kullanıyorum o daha iyi pikselli kaliteli videolar veriyor bilmiyorum sizde ne oluyor ama ben izlediğim videodan hiç birşey anlamıyorum maalesef,bana o yüzden kaliteli ve çok iyi grafikli video lazım örnek olarak 1080p gibi.

Yani ben de IDM kullanıyorum dostum, hatta içerik üretirken YouTube üzerinden IDM aracılığı ile video indiriyorum. Hiçbir zaman böyle bir problemle karşılaşmadım.

Yani ben de IDM kullanıyorum dostum, hatta içerik üretirken YouTube üzerinden IDM aracılığı ile video indiriyorum. Hiçbir zaman böyle bir problemle karşılaşmadım.

Eki Görüntüle 2451246
Hocam benim indirdiğim facebook videoları çok kötü gerçekten kare pikseller berbat maalesef,yoksa bende kullanıyorum yani peki şeyi biliyor musunuz siz satın almaya kalksanız örnek olarak satın aldığınızda size premium lisansı yollarlar mı güvenli bir orijinal web sitesi mi yoksa maalesef paranız orada mı kalır,benim xbox'ta başıma gelmişti bazı oyunları geri iade ettiler bazılarının paralarını ödemediler ve elimde kaldı maalesef oyunlar söylediğim konuda bilginiz var mı acaba ? not:Gümrük vergisi varmış galiba 4k video downloaderde satın aldığın vakit.

Eski sürüm indirebiliyorsanız onu indirin eskiden günlük 30 indirme hakkı veriyordu bitincede programı kapatıp ayarlardan bir gün ileri alıp tekrar açınca 30 oluyordu tekrar.
Fiyatı çok yüksek değilse alınır gerçekten güzel program.

Siz kullandınız mı hiç hocam geçen gün aslında 4k video downloaderin 50VIP discount kodu vardı 1.000 lira civarından 800 lira civarına düşüyordu benim gmaile geldi oradan öğrendim 19 Mart'ta bitti o yalnız saat vermemişler kaçta bitti bilmiyorum,o yazılım nasıl satın alınır hocam premium lisansı yollarlar mı bir problem çıkar mı acaba yurt dışı orijinal web sitesi gümrük vergisi varmış açıkçası satın alınabilir mi yani ?

1 yıl önce falan kullanıyordum.
Bence o fiyatlara değecek bir program değil eğer bu mesleğiniz gereği lazımsa almak gerekir ama zaten şuan galiba günlük 10 video hakkı veriyor tarih ilerleterek belki sonsuz hak elde edebilirsiniz.

Siz nasıl satın aldınız 4k video downloader premium lisans galiba gümrük vergisi ödeniyor mu hocam,banada lazım aslında video indirmem için 1080p kalitede yani orijinal web sitesinden satın aldınız galiba ?

Siz nasıl satın aldınız 4k video downloader premium lisans galiba gümrük vergisi ödeniyor mu hocam,banada lazım aslında video indirmem için 1080p kalitede yani orijinal web sitesinden satın aldınız galiba ?
Ben almadım hocam ücretsiz versiyonunu indirmiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…