4TB HDD veya alternatif önerisi

mcaaaan

Megapat
Daha fazla  
4TB olmasını tercih ederim ya da alternatif ne olabilir ise. Normalde konu açmak istemezdim bazı kişiler Seagate kötü olduğunu ve P300 Toshiba'ların iyi olduğunu söylemiş o yüzden Seagate almaktan çekindim. 7200 P300 4TB bulamadım hiç genel olarak depolama olarak kullanmayı düşünüyorum, 5400RPM olmasın da sakınca var mı? Başka önerileri de açığım fiyat aralığım 800-1000 lira arası düzgün bir şey olmasını istiyorum normalde Seagate öneren de var ama daha çok gezince sakın almayın diyen de o yüzden kafam karıştı yardımınıza muhtacım.

İronwolf iyidir. Gerçi bu NAS cihazları içindi.
WD Red daha iyi olur. Pardon kullanılabilirmiş NAS HDD' si PC' de bilmiyordum hatta daha iyi olur. Skyhawk ya da RED alın.

Son düzenleme:
Öncelikle önerileriniz için teşekkür ederim. Dediğim gibi 7200 daha çok fark yaratacaksa dosya aktarımlarım olsun 7200 tercih ederim ama çok azsa büyük ihtimal Toshiba olanı alacağım nedense Seagate'i çok kötüleyen var burada içim elvermedi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı