MiniTool Partition Wizard diye bir uygulama var. Buradan yapabilirsin her şeyi.ikten sonra hiçbir şekilde g
Listdisk'te görünmüyor.MBR 2 TB dan sonrasını desteklemez. GPT biçimlendirin.
Cmd üzerinden adminle başlatıp sırasıyla;
1)diskpart
2)list disk
3)select disk [disk_number]
4)clean
5)convert gpt
Sistemi yeni kurmadım ama yeni format attım. Formattan sonra anakart CD'sini takıp yükledim ama başka bir şey yüklemem gerekiyor mu?Sistemi yeni mi kurdunuz? Anakartın chipset sürücülerini kurmanızı tavsiye ederim. Yakın zamanda kurulu olmayan sürücüler yüzünden diskimizi görmemişti sistemimiz.
Farklı port'a taktım yine görmedi. Disk yönetiminde görünmüyor.Veri ve güç kablolarının takılı olduğunu kontrol edin. Gerekirse port değiştirin. Disk Yönetimi sayfasında görünüyor mu kontrol edin.
Normal Windows > Bilgisayarım > Sürücü > Sağ Tık > Biçimlendir şeklinde yaptım.Biçimlendirmeyi nasıl yaptınız?
Bunu göremedim. Zaten HDD'yi görmüyor şuan bilgisayar.Bicimlendirdekten sonra kurulum ekraninda yeni diye bir sekme var oraya tiklaman laizm.![]()
Ondan sonra söküp yeniden takmayı denediniz mi?Sistemi yeni kurmadım ama yeni format attım. Formattan sonra anakart CD'sini takıp yükledim ama başka bir şey yüklemem gerekiyor mu?
Farklı port'a taktım yine görmedi. Disk yönetiminde görünmüyor.
Normal Windows > Bilgisayarım > Sürücü > Sağ Tık > Biçimlendir şeklinde yaptım.
Bunu göremedim. Zaten HDD'yi görmüyor şuan bilgisayar.
Ayrıca HDD'yi takınca Windows boot döngüsüne giriyor gibi oluyor. Bir kaç kez döngü yaptıktan sonra açılıyor. Şuan söktüm HDD'yi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.