4X Frame Generation özelliğinde input lag ne kadar oluyor?

TridentKng

Decipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
intel arc b580-16gb ram-ryzen5 5600-512gb ssd-biostar b450mh anakart
Meslek
öğrenci
Arkadaşlar test videosu izliyordum. 4X Frame Generation ile FPS resmen fırlıyordu gecikme değerlerinde de 0.2-0.3 ms yazıyordu ancak videoyu çeken kişi yorumlarda input lagdan bahsetmiş biraz. 0.2-0.3 ms gecikme değeri ile input lag nasıl olabiliyor ki? 0.2 ms yazsa bile input lag hissedilecek düzeyde oluyor mu? 4X Frame Generation ile oyunları oynayan kişiler yorum yaparsa sevinirim.

Arkadaşlar test videosu izliyordum. 4X Frame Generation ile FPS resmen fırlıyordu gecikme değerlerinde de 0.2-0.3 ms yazıyordu ancak videoyu çeken kişi yorumlarda input lagdan bahsetmiş biraz. 0.2-0.3 ms gecikme değeri ile input lag nasıl olabiliyor ki? 0.2 ms yazsa bile input lag hissedilecek düzeyde oluyor mu? 4X Frame Generation ile oyunları oynayan kişiler yorum yaparsa sevinirim.

Ham veri üzerinden değerlendiriyor olabilir. Onun haricinde 4X frame gen açmak bana mantıksız geliyor. Sonuçta azıcık kareyi 4'e katlamak gerçekçi durmuyor.

Ham veri üzerinden değerlendiriyor olabilir. Onun haricinde 4X Frame Gen açmak bana mantıksız geliyor. Sonuçta azıcık kareyi 4'e katlamak gerçekçi durmuyor.

Hocam zaten kimse keyfinden 4X açmıyor ki. Adam 2K da oynuyorsa 20 FPS alıyorsa 2X bile kurtarmıyor maalesef.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı