4x GTX 350 SLI+i7 4790K sistem performansı nasıl olur?

Makaleler
3
Yer
Samsun
Daha fazla  
Elimde 4 tane GTX 350 bulunmakta. Fakat ben bu bilgisayar ile i7-4790K darboğaz yapmadan rahatça kullanmak ve günümüz oyunlarını 1080p High grafiklerde oynamak istiyorum. Bu mümkün müdür?

Son düzenleyen: Moderatör:
4 tane olsa dahi, neredeyse hiçbir oyun SLI desteklemiyor. Yani 1 kartınızı kullanır ancak diğer 3 kartınız boşa güç çeker diyebiliriz. Size önerim o kartları satıp, en azından 1650S veya RX 580 almanız.

4 tane olsa dahi, neredeyse hiçbir oyun SLI desteklemiyor. Yani 1 kartınızı kullanır ancak diğer 3 kartınız boşa güç çeker diyebiliriz. Size önerim o kartları satıp, en azından 1650S veya RX 580 almanız.
Dede yadigarı arkadaşıma zor verdim, satmak istemiyorum. Peki 4500tl bandında ekran kartı önerebilir misiniz? Konuyu arkadaşım için açtım.
Arkadaşım sadece Crysis serilerini ve Modern Warfare serilerini oynayacağını söylüyor.

SLI artık çoğu oyunda desteklenmiyor. Ayrıca o kart taş devrinden kalma biraz :) Elinizdeki kartları satıp bir tane güncel kart alırsanız sizin için daha rahat olur.

Güç kaynağınız yeter ise 5700 veya 5700XT alabillirsiniz.
Modelini söylerseniz yetip yetmiyeceğine bakalım.
(MWE 750W 80+) kullanıyor. 1660ti ekran kartını Afterburner ile yaktı.
Güç kaynağınız yeter ise 5700 veya 5700XT alabillirsiniz.
Modelini söylerseniz yetip yetmiyeceğine bakalım.
düşünüyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı