K kylejennifer Decapat Katılım 30 Haziran 2023 Mesajlar 179 28 Temmuz 2025 #1 Arkadaşlar selam şu an gym'deyim ilk günüm, hoca verdi 4x15 tekrar hareketler. İlk başta program biraz kötü geldi fakat yaptım hepsini. Şu an biceps curl yapıyorum. Asıl sorum ise hoca niçin 4x15 verdi? Ve 4x15 yeni başlayanlar için iyi midir? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Temmuz 2025
Arkadaşlar selam şu an gym'deyim ilk günüm, hoca verdi 4x15 tekrar hareketler. İlk başta program biraz kötü geldi fakat yaptım hepsini. Şu an biceps curl yapıyorum. Asıl sorum ise hoca niçin 4x15 verdi? Ve 4x15 yeni başlayanlar için iyi midir?
ozguven_askim Hectopat Ekipman Ustası Katılım 1 Mayıs 2023 Mesajlar 5.050 Çözümler 6 28 Temmuz 2025 #2 kylejennifer dedi: Arkadaşlar selam şu an gym'deyim ilk günüm, hoca verdi 4x15 tekrar hareketler. İlk başta program biraz kötü geldi fakat yaptım hepsini. Şu an biceps curl yapıyorum. Asıl sorum ise hoca niçin 4x15 verdi? Ve 4x15 yeni başlayanlar için iyi midir? Genişletmek için tıkla... 3x12 daha iyi
kylejennifer dedi: Arkadaşlar selam şu an gym'deyim ilk günüm, hoca verdi 4x15 tekrar hareketler. İlk başta program biraz kötü geldi fakat yaptım hepsini. Şu an biceps curl yapıyorum. Asıl sorum ise hoca niçin 4x15 verdi? Ve 4x15 yeni başlayanlar için iyi midir? Genişletmek için tıkla... 3x12 daha iyi
Mai_Sakurajima Hectopat Ekipman Ustası Katılım 16 Aralık 2022 Mesajlar 2.322 Çözümler 3 28 Temmuz 2025 #3 kylejennifer dedi: Arkadaşlar selam şu an gym'deyim ilk günüm, hoca verdi 4x15 tekrar hareketler. İlk başta program biraz kötü geldi fakat yaptım hepsini. Şu an biceps curl yapıyorum. Asıl sorum ise hoca niçin 4x15 verdi? Ve 4x15 yeni başlayanlar için iyi midir? Genişletmek için tıkla... İlk ay ısınma için tüm vücut yapılır. Ben yeni başlayanlar için 3x12 taraftarıyım ama hoca düşük ağırlık çok tekrarla seni zorlamamak istemiştir yüksek ihtimal.
kylejennifer dedi: Arkadaşlar selam şu an gym'deyim ilk günüm, hoca verdi 4x15 tekrar hareketler. İlk başta program biraz kötü geldi fakat yaptım hepsini. Şu an biceps curl yapıyorum. Asıl sorum ise hoca niçin 4x15 verdi? Ve 4x15 yeni başlayanlar için iyi midir? Genişletmek için tıkla... İlk ay ısınma için tüm vücut yapılır. Ben yeni başlayanlar için 3x12 taraftarıyım ama hoca düşük ağırlık çok tekrarla seni zorlamamak istemiştir yüksek ihtimal.
Emre428 Hectopat Katılım 24 Ekim 2021 Mesajlar 77 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2025 #4 başlangıç için yüksek volume yapılabilir hareketleri öğren diye.
BrantPredokkrov Hectopat Katılım 5 Şubat 2021 Mesajlar 267 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2025 #5 Hamlık ağrısını atana kadar belki olabilir ama onun harici çöp.