D desalpt Decapat Katılım 25 Mart 2021 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2021 #11 Peki 8+4 yapsam yine dual olur değil mi? nipz.ins dedi: RAM modelini notebooklarda aynı almazsanız işe yaramaz. Genişletmek için tıkla... benim ramimden şu anda Türkiye'de yok nasıl yapabilirim bunu?
Peki 8+4 yapsam yine dual olur değil mi? nipz.ins dedi: RAM modelini notebooklarda aynı almazsanız işe yaramaz. Genişletmek için tıkla... benim ramimden şu anda Türkiye'de yok nasıl yapabilirim bunu?
nipz.ins Hectopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 1.066 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Houston, Texas Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2021 #12 desalpt dedi: Peki 8+4 yapsam yine Dual olur değil mi? Benim ramimden şu anda Türkiye'de yok nasıl yapabilirim bunu? Genişletmek için tıkla... Laptop RAM markanızı ve modelini yazarsanız daha kolay bulabiliriz.
desalpt dedi: Peki 8+4 yapsam yine Dual olur değil mi? Benim ramimden şu anda Türkiye'de yok nasıl yapabilirim bunu? Genişletmek için tıkla... Laptop RAM markanızı ve modelini yazarsanız daha kolay bulabiliriz.
D desalpt Decapat Katılım 25 Mart 2021 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2021 #13 nipz.ins dedi: Laptop RAM markanızı ve modelini yazarsanız daha kolay bulabiliriz. Genişletmek için tıkla... amazonda bile stokta bulunmuyor zaten alsam ne ki 4gb ram
nipz.ins dedi: Laptop RAM markanızı ve modelini yazarsanız daha kolay bulabiliriz. Genişletmek için tıkla... amazonda bile stokta bulunmuyor zaten alsam ne ki 4gb ram
nipz.ins Hectopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 1.066 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Houston, Texas Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2021 #14 desalpt dedi: Eki Görüntüle 940748 Amazon'da bile stokta bulunmuyor zaten alsam ne ki 4 GB RAM. Genişletmek için tıkla... Laptopunuz RDR 2 bile oynatıyor hem de yüksek FPS'lerde, bence başka bir RAM almanıza gerek yok.
desalpt dedi: Eki Görüntüle 940748 Amazon'da bile stokta bulunmuyor zaten alsam ne ki 4 GB RAM. Genişletmek için tıkla... Laptopunuz RDR 2 bile oynatıyor hem de yüksek FPS'lerde, bence başka bir RAM almanıza gerek yok.
D desalpt Decapat Katılım 25 Mart 2021 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2021 #15 nipz.ins dedi: Laptopunuz RDR 2 bile oynatıyor hem de yüksek FPS'lerde, bence başka bir RAM almanıza gerek yok. Genişletmek için tıkla... kanka cs de faceit ac açınca ekstra ram yiyor böyle olunca da %100 olunca drop yiyorum canımı sıkıyor bu
nipz.ins dedi: Laptopunuz RDR 2 bile oynatıyor hem de yüksek FPS'lerde, bence başka bir RAM almanıza gerek yok. Genişletmek için tıkla... kanka cs de faceit ac açınca ekstra ram yiyor böyle olunca da %100 olunca drop yiyorum canımı sıkıyor bu