4x2 GB RAM vs 2x4 GB RAM

Ferid3

Centipat
Daha fazla  
Merhaba benim bilgisayarın anakartı Max 8 GB RAM destekliyor ve 4 slotu var ben 2 adet 4 GB RAM mı alayım yoksa 4 adet 2 GB RAM mı alayım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Tabii kide 2 adet 4 GB RAM. Cok daha perfomansli olacaktir.

Merhaba benim bilgisayarın anakartı Max 8 GB RAM destekliyor ve 4 slotu var ben 2 adet 4 GB RAM mı alayım yoksa 4 adet 2 GB RAM mı alayım?
Hocam ne kadar slot o kadar iyi diye biliyorum ama 4 slota 2gb ram sakat gibi. 2x4 daha mantıklı olur.

Bence 4x2 al çünkü genelde 2 GB RAM ileride zaten piyasada stok az olur bozulursa sıkıntı çıkar.
Ve daha performanslı.

İkisini de tercih edebilirsin, ama 2. el de satması daha rahat olur diye 4x2 almanı tavsiye ederim. Para senin karar senin.

2x4GB daha performanslı olacaktır. Daha çok slot kullanmak performans demek değil çift kanal olacak şekilde takman yeterli.

Eğer durumun iyi ise anakartını (uyumlu şekilde) değiştirmeni öneririm çünkü RAM MHz artar ve daha yüksek GB de RAM kullanırsın 10-20 FPS etkiler tahminim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…