Obelyx Kilopat Katılım 20 Kasım 2018 Mesajlar 284 Çözümler 3 9 Ocak 2020 #1 FalconPolat dedi: Eki Görüntüle 484052 Genişletmek için tıkla... Konuyla alakasız bir soru sorabilir miyim? Sistemlerimiz neredeyse aynı da, 4x2 ile 4x4 RAM arasında yüzde kaçlık bir performans artışı elde ettiniz?
FalconPolat dedi: Eki Görüntüle 484052 Genişletmek için tıkla... Konuyla alakasız bir soru sorabilir miyim? Sistemlerimiz neredeyse aynı da, 4x2 ile 4x4 RAM arasında yüzde kaçlık bir performans artışı elde ettiniz?
F FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.617 Makaleler 21 Çözümler 97 9 Ocak 2020 #2 Obelyx dedi: Konuyla alakasız bir soru sorabilir miyim ? Sistemlerimiz nerdeyse aynı da 4x2 ile 4x4 RAM arasında yüzde kaçlık bir performans artışı elde ettiniz. Genişletmek için tıkla... Performans artışı var mı bilmiyorum fark etmedim.
Obelyx dedi: Konuyla alakasız bir soru sorabilir miyim ? Sistemlerimiz nerdeyse aynı da 4x2 ile 4x4 RAM arasında yüzde kaçlık bir performans artışı elde ettiniz. Genişletmek için tıkla... Performans artışı var mı bilmiyorum fark etmedim.