huoralcarin Megapat Katılım 7 Aralık 2015 Mesajlar 195 Çözümler 1 11 Mart 2023 #11 huoralcarin dedi: O zaman aynı CL ve MHz değerine sahip olmasına dikkat ederek alabilirsiniz işinizi görür. Genişletmek için tıkla... *Yeni alacağınız ramin, elinizde bulunan 8 GB Ramlerle aynı MHz ve Cl değerinde olmasına dikkat etmeniz lazım.
huoralcarin dedi: O zaman aynı CL ve MHz değerine sahip olmasına dikkat ederek alabilirsiniz işinizi görür. Genişletmek için tıkla... *Yeni alacağınız ramin, elinizde bulunan 8 GB Ramlerle aynı MHz ve Cl değerinde olmasına dikkat etmeniz lazım.
SeidEhmedovv Decapat Katılım 9 Haziran 2022 Mesajlar 208 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2023 #12 arandur dedi: 2. el set al, alabilirsen yoksa yapacak bir şey yok ama 4+8 sana çok destek olmaz. Genişletmek için tıkla... neden? 12 gb ram olmuyor mu o zaman? fivemde falan drop yiyorum o yüzden artırmak istiyorum huoralcarin dedi: *Yeni alacağınız ramin, elinizde bulunan 8 GB Ramlerle aynı MHz ve Cl değerinde olmasına dikkat etmeniz lazım. Genişletmek için tıkla... 2133mhz var şuan alacağım 2300mhz ama anakartım max 2133mhz destekliyor. otomatik 2133 de çalışması gerekmez mi?
arandur dedi: 2. el set al, alabilirsen yoksa yapacak bir şey yok ama 4+8 sana çok destek olmaz. Genişletmek için tıkla... neden? 12 gb ram olmuyor mu o zaman? fivemde falan drop yiyorum o yüzden artırmak istiyorum huoralcarin dedi: *Yeni alacağınız ramin, elinizde bulunan 8 GB Ramlerle aynı MHz ve Cl değerinde olmasına dikkat etmeniz lazım. Genişletmek için tıkla... 2133mhz var şuan alacağım 2300mhz ama anakartım max 2133mhz destekliyor. otomatik 2133 de çalışması gerekmez mi?
huoralcarin Megapat Katılım 7 Aralık 2015 Mesajlar 195 Çözümler 1 11 Mart 2023 #13 SeidEhmedovv dedi: neden? 12 gb ram olmuyor mu o zaman? fivemde falan drop yiyorum o yüzden artırmak istiyorum 2133mhz var şuan alacağım 2300mhz ama anakartım max 2133mhz destekliyor. otomatik 2133 de çalışması gerekmez mi? Genişletmek için tıkla... Ben aynı değerlerde olmazsa sıkıntı çıkarabiliyor diye biliyorum, anakartın aldığın Rami 2133 te çalıştırırsa sorun olmayabilir ama emin değilim. Onu daha iyi bilen biri yanıtlayabilir.
SeidEhmedovv dedi: neden? 12 gb ram olmuyor mu o zaman? fivemde falan drop yiyorum o yüzden artırmak istiyorum 2133mhz var şuan alacağım 2300mhz ama anakartım max 2133mhz destekliyor. otomatik 2133 de çalışması gerekmez mi? Genişletmek için tıkla... Ben aynı değerlerde olmazsa sıkıntı çıkarabiliyor diye biliyorum, anakartın aldığın Rami 2133 te çalıştırırsa sorun olmayabilir ama emin değilim. Onu daha iyi bilen biri yanıtlayabilir.