Bu genç arkadaşların laf sokma, küçük düşürme ve alay konusu etme alışkanlığını anlayamıyorum. Biz çocukken büyüklerimize bu şekilde cevaplar vermezdik. Acaba siz babanıza bu şekilde alaycı cevaplar verebiliyor musun ?
Ben 41 yaşındayım abicim ve ayrıca dikkatli bakarsan orada saatin gece 2'sinden yazmışım. Biz ona yaşlılık ve gözden kaçma diyelim. Ve bir daha sayfaya yorum yazarken yazdığınızı bir kez daha düşünün.
Öncelikle yaşınıza saygım sonsuz, sizin kadar yaşım olmasa da ben de meslek sahibi adamım hocam. “Saygısız genç arkadaşlar” şeklinde damgalayarak lafa girmeniz pek hoş değil.
Sonrasında, herhangi alaycı bir tavır ile yanıt göremiyorum ben, hatta tam tersine olayı inceleyince alay eden siz gibi görünüyorsunuz, tam olarak bu nedenle zaten bu şekilde cevaplar gelmiş.
Konunun henüz giriş cümlesinde özellikle belirtmiş olduğum şeyi alıp yazmanız, bilmem farkında mısınız ama gerçekten absürt.
Gözünüzden kaçmıştır, olabilir tabi insanlık hali, eyvallah ancak bunu da normal bir şekilde özür dileyerek belirtebilirsiniz. Onun yerine, yersiz bir ders verme çabası içine girmiş, bizimle üst perdeden konuşuyorsunuz. Diğer arkadaşın yaşını bilmiyorum, fark etmez de çünkü ne biz bayramda elinizi öpeceğiz, ne siz harçlık vereceksiniz. Forum’dasınız, yaş sadece yan yana gelmiş rakamlardan ibaret.
Kısaca demem o ki, yaşınız bizden büyük diye her şeyin iyisini siz bileceksiniz, her konuda siz haklı çıkacaksınız diye bir kaide yok. O yüzden, sizin uyarınızı size karşı ileteyim; Sayfaya yorum yazarken, yazdığınızı bir kez daha gözden geçirin.
Saygıda kusur olduysa affola, hayırlı ramazanlar, iyi geceler dilerim.