Ben ucuz olanı tercih ederim. Sistem çift kanal çalışacak bu yüzden aynı miktarda bellek miktarı için daha fazla ödemenin mantığı yok. Eğer fiyatlar aynıysa hem sorun çıkma ihtimalini düşüreceği hem de yükseltme ihtimalini de düşünerek 2x16 alırdım.
İleride 4x8 satması daha zor olur, hem de 2x16 RAM'de direk 2 slotu daha direkt olarak doldurabilirsiniz bu yüzden daha mantıklı buluyorum. Tabii ki nihai karar sizin.
XPG 16GB (2x8GB) Spectrix D80 Liquid Cooling Kırmızı 3200MHz CL16 DDR4 Dual Kit Ram En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile AX4U320038G16A-DR80 ITOPYA'da.
XPG 16GB (2x8GB) Spectrix D80 Liquid Cooling Kırmızı 3200MHz CL16 DDR4 Dual Kit Ram En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile AX4U320038G16A-DR80 ITOPYA'da.
Aralarında en iyi özeliğe sahip olan GSKILL fakat anladığım kadarıyla(emin değilim) XPG'de sıvı soğutma bulunuyor buda belki OC'lerde işinize yarabilir. Ek olarak hiç bir RAM'de ısınma sorunuyla karşılaşmadım bu yüzden tavsiyem GSKILL.
Aralarında en iyi özeliğe sahip olan G.Skill fakat anladığım kadarıyla(emin değilim) XPG'de sıvı soğutma bulunuyor bu da belki OC'lerde işinize yarabilir.