4x80 oto amfi önerisi

ROBUST'

Hectopat
Selam hayırlı forumlar arkadaşlar. Aracımda Kenwood 306 teyp ve ön kapılarda Alpine S65 hoparlör takımı bulunmakta arkada arabanın orijinal hoparlörü mevcut.
Sesi fullediğimde seste bozulmalar oluyor kulak tırmalamaya başlıyor ben teyibin yetersiz geldiğini düşünüyorum hoparlörler 80rms çünkü. Mobass MB-800.4 kanal 4x80 rms düşünüyorum fiyatından dolayı 2500TL gibi fiyatı var ama ne kadar kalitelidir bilemiyorum. Alpine A32F amfi düşünüyordum fakat 2ohmda 80 veriyormuş 4ohmda 55 veriyor çok fazla anlamam ohm olayını fakat hoparlörler 4ohmda çalışıyor. Çok pahalı olmayan işimi görecek bir amfi önerirseniz çok iyi olur.

Bluetooth ile bağlanıyorum cihaz iPhone 11.

Teypten alt frekanslari tamamen kestiginde de bozulma devam ediyor mu? Spotify kullaniyorsan kalite ayarini en ust seviyeye cikartip basslari olabildigince kıs. Loudness tarzında bir ayar açıksa kapat. Aynı şekilde Spotify'dan çalma ayarlarından yüksek sesteyse normal veya sessize al.

alt frekansları dediğin basslı sesler değil mi? bassları komple düşüreyim mi ekolayzerden? spotify çalma ayarını yaptım loudness olayınıda kapatıp deneyeceğim birazdan.

alt frekansları dediğin basslı sesler değil mi? bassları komple düşüreyim mi ekolayzerden?
Evet. Mid hoparlorler teyp ile beslediğinde bass vurmaya çalışınca saçmalar.

Spotifydan kaliteyi en yuksek yapmayi da unutma.

Hocam dediklerinizi yaptım ses biraz da olsa iyileşti fakat ne yaparsam yapayım tam istediğim gibi olmuyor. Buna ek olarak sesi fulleyince kulaklarım ağrımaya başlıyor bir müddet sonra.arkadaşımda jetta var onun araçtaki gibi ne net ses alabiliyorum ne de yüksek ses ya parayı kıyıp amfi alıp iyi anlayan birine yaptıracağım bu net ses mevzusunu ya da jetta alacağım.

Spotifydan sessize al çalma ayarlarindan.
Amacin bol bassli muzik dinlemek mi? Butce ne eger oyleyse.

Spotifydan sessize al çalma ayarlarindan.
Amacin bol bassli muzik dinlemek mi? Butce ne eger oyleyse.
Aldım hocam ama çok fark etti mi bilemiyorum bütçe ayırmak istiyorum fakat çok fazla param yok bi amfi eklesem nasıl olur diye düşünüyorum belki bir takım daha alpine s65 eklerim arkaya subwoofer bagajı kullandığım için zor belki tak çıkar olan bi subwoofer varsa o şekil olabilir.

2500-3000tl gibi fiyatlara for-x 4x80 d class anfileri bulabilirsin fakat ayari cok onemli. Bununla da bitmiyor ekstra subwoofer olmadan kesinlikle o tatmini yasamak mumkun degil. Cok hoparlor cok ses veya iyi ses demek degil. Kablosundan yalitimina hersey etkiliyor.

D class anfiler de asiri derecede iyi caldirir diyemem. Ab classa butce ayirmak zor. Jbl cs1214 kabinli sub koyup bridge 4ohmda 240rms verecek bir anfiyle surersen hersey duzelecekmis gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…