5.0 Bluetooth Adaptör Önerisi

• Konuyu başlatan bRss
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 2
  • Görüntüleme 1.449

bRss

Hectopat
Merhabalar. Öğrendim ki anakartım Bluetooth desteklemiyormuş. AirPods 2. Nesil kullanıcısıyım ve Çoğu 5.0 ya da 4.0 adaptörler için oyun oynarken alınan ve verilen ses kalitesi telefon kalitesindeymiş. Fakat müzik dinlerken yüksek kalitede dinleyebiliyorlarmış. Bu AirPods yüzünden mi yoksa adaptör yüzünden mi bilmiyorum, o yüzden eğer adaptör yüzünden ise, sizlerden bu ikisini aynı ve yüksek kalitede verebilecek bir adaptör önerisi bekliyorum. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kullandığınız kulaklık bir oyun kulaklığı değil o yüzden oyunda yeterli olmayabilir. Anakartınız büyük ihtimal Wi-Fi'da desteklemiyordur o yüzden size bunu öneririm. Hem Wi-Fi 6 hem de Bluetooth 5 destekliyor.
Farklı bir seçenek olarak da TP-Link
Sadece Bluetooth istiyorsanız bunuda önerebilirim ama genellikle bu tip küçük aletler ısınma sorunu nedeniyle bağlantıda kopmalar ve sorunlar çıkarabilir.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı