yuvu Picopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 99 28 Kasım 2020 #11 Hyacinthus dedi: Efendim acaba hiç enstrüman çalıyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Hayır. Müzik dinlemek için alıyorum kulaklığı.
Hyacinthus dedi: Efendim acaba hiç enstrüman çalıyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Hayır. Müzik dinlemek için alıyorum kulaklığı.
Hyacinthus Decapat Katılım 25 Ekim 2020 Mesajlar 267 Çözümler 1 Yer St. Petersburg/Rusya Federasyonu Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2020 #12 yuvu dedi: Hayır. Müzik dinlemek için alıyorum kulaklığı. Genişletmek için tıkla... Fark etmezsiniz o zaman kafanıza takmayın güle güle kullanın güzel bir kulaklık bence de.
yuvu dedi: Hayır. Müzik dinlemek için alıyorum kulaklığı. Genişletmek için tıkla... Fark etmezsiniz o zaman kafanıza takmayın güle güle kullanın güzel bir kulaklık bence de.
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 28 Kasım 2020 #13 Çalışır. Sadece 4.1 hızında çalışır ve gecikme daha fazla olabilir. Bluetooth geriye dönüktür.
yuvu Picopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 99 28 Kasım 2020 #14 Samotne Ciasteczka dedi: Çalışır. Sadece 4.1 hızında çalışır ve gecikme daha fazla olabilir. Bluetooth geriye dönüktür. Genişletmek için tıkla... Sadece müzik amacıyla alacağım için gecikmeyi çok dert edeceğimi sanmıyorum. Sesli görüşme bile yapmam muhtemelen.
Samotne Ciasteczka dedi: Çalışır. Sadece 4.1 hızında çalışır ve gecikme daha fazla olabilir. Bluetooth geriye dönüktür. Genişletmek için tıkla... Sadece müzik amacıyla alacağım için gecikmeyi çok dert edeceğimi sanmıyorum. Sesli görüşme bile yapmam muhtemelen.
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 28 Kasım 2020 #15 yuvu dedi: Sadece müzik amacıyla alacağım için gecikmeyi çok dert edeceğimi sanmıyorum. Sesli görüşme bile yapmam muhtemelen. Genişletmek için tıkla... O zaman dükkan sizin. Hayırlı olsun, güzel kulaklık :3
yuvu dedi: Sadece müzik amacıyla alacağım için gecikmeyi çok dert edeceğimi sanmıyorum. Sesli görüşme bile yapmam muhtemelen. Genişletmek için tıkla... O zaman dükkan sizin. Hayırlı olsun, güzel kulaklık :3
Flanqus Megapat Katılım 18 Mayıs 2016 Mesajlar 372 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2022 #16 yuvu dedi: Sadece müzik amacıyla alacağım için gecikmeyi çok dert edeceğimi sanmıyorum. Sesli görüşme bile yapmam muhtemelen. Genişletmek için tıkla... Selamlar hocam, kulaklığı aldınız mı? Aldıysanız tecrübelerinizden bahsedebilir misiniz? Ben de kulaklık arayışındayım da QCY markası hakkında çok bir bilgi yok internette ama iyi bir marka olduğunu söylüyolar.
yuvu dedi: Sadece müzik amacıyla alacağım için gecikmeyi çok dert edeceğimi sanmıyorum. Sesli görüşme bile yapmam muhtemelen. Genişletmek için tıkla... Selamlar hocam, kulaklığı aldınız mı? Aldıysanız tecrübelerinizden bahsedebilir misiniz? Ben de kulaklık arayışındayım da QCY markası hakkında çok bir bilgi yok internette ama iyi bir marka olduğunu söylüyolar.