Merhabalar 5000 6000 TL arasında toplama bilgisayar tavsiyesinde bulunabilir misiniz? İçinde fare, klavye, kulaklık olursa güzel olur, monitöre gerek yok. Ekipmanların çok iyi olmasına gerek yok kısa süreliğine ihtiyacımı karşılaması yeterli olur. Şimdiden yardımcı olanlara teşekkür ediyorum.
AMD Ryzen 5 2600 3.40 Ghz 6 Çekirdek 19MB AM4 12nm İşlemci (Tray,Fansız) fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
AMD Ryzen 5 2600 3.40 Ghz 6 Çekirdek 19MB AM4 12nm İşlemci (Tray,Fansız) fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Merhaba çok güzel sistem tavsiyesinde bulunmuşsun çok teşekkür ederim. Fakat şöyle bir sorunum var. Bu ürünleri tek bir siteden almaya çalışırsam fiyat farkı ne olur acaba ekipmanlar hariç. Çünkü tek bir yerden alıp hem montajını yaptırmayı düşünüyordum hem de tek yere taksitle ödemeyi.
Ryzen 5 3600 ve 1660 Super ile 2600 ve 5600XT'den daha performanslı olacağına adım kadar eminim.
1660 Super modeli 2000 TL'ye kadar düşebiliyor.
Artan miktarla da bir işlemci soğutucu alabilirsiniz. Ekran kartını 2000 TL'den aldığınızı varsayarsak.
Bütçeyi arttırıp RAM'i 16 yapın. İşlemcinin 20-25 FPS farkı oluyor AAA oyunlarda besleyemeyecek kadar güçsüz değil fakat tam performans isterseniz bu bütçe ile bu sistemi alın bir 8 ekleyip 3-4 sene High ayarlarda oynarsınız. 5600XT ile 3600 almakta bir seçenek.