eburcuu Femtopat Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 4 Şubat 2021 #1 Merhaba, ben bir kasa toplamak istiyorum ama pek bu işlerden anlayan birisi değilim. Yardımcı olursanız sevinirim
Merhaba, ben bir kasa toplamak istiyorum ama pek bu işlerden anlayan birisi değilim. Yardımcı olursanız sevinirim
Nervus Picopat Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 366 Çözümler 1 Yer Saturn Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2021 #2 Şu dönemde eğer toplarsak berbat olur o bütçeye. Stok durumları sıkıntılı.
K kqqk13 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Şubat 2020 Mesajlar 3.605 Çözümler 14 4 Şubat 2021 #3 Pek anlamadığınıza göre hazır sistem istiyorsunuz galiba. Böyle özelleştirme yaparak alabiilrsiniz. Pollux 3T-10 - Game Garaj Intel işlemcili ve güçlü ekran kartı modeline sahip Pollux 3T-10 masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'da www.gamegaraj.com Bütçeniz bir daha fazlaysa böyle daha iyi olur. Son düzenleme: 4 Şubat 2021
Pek anlamadığınıza göre hazır sistem istiyorsunuz galiba. Böyle özelleştirme yaparak alabiilrsiniz. Pollux 3T-10 - Game Garaj Intel işlemcili ve güçlü ekran kartı modeline sahip Pollux 3T-10 masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'da www.gamegaraj.com Bütçeniz bir daha fazlaysa böyle daha iyi olur.
S SpRint42 Hectopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2021 #4 kqqk13 dedi: Pek anlamadığınıza göre hazır sistem istiyorsunuz galiba. Böyle özelleştirme yaparak alabiilrsiniz. Pollux 3T-10 - Game Garaj Intel işlemcili ve güçlü ekran kartı modeline sahip Pollux 3T-10 masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'da www.gamegaraj.com Eki Görüntüle 866075 Bütçeniz bir daha fazlaysa böyle daha iyi olur. Eki Görüntüle 866077 Genişletmek için tıkla... Hocam o Ssd de sıkıntı var diye biliyorum
kqqk13 dedi: Pek anlamadığınıza göre hazır sistem istiyorsunuz galiba. Böyle özelleştirme yaparak alabiilrsiniz. Pollux 3T-10 - Game Garaj Intel işlemcili ve güçlü ekran kartı modeline sahip Pollux 3T-10 masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'da www.gamegaraj.com Eki Görüntüle 866075 Bütçeniz bir daha fazlaysa böyle daha iyi olur. Eki Görüntüle 866077 Genişletmek için tıkla... Hocam o Ssd de sıkıntı var diye biliyorum
K kqqk13 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Şubat 2020 Mesajlar 3.605 Çözümler 14 5 Şubat 2021 #5 SpRint42 dedi: SSD'de sıkıntı var diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Bazıları sorun yaşıyor diye sorunlu denemez. Ayrı olarak daha iyi modeller alınabilir ama hazır sistem istediği için böyle önerdim.
SpRint42 dedi: SSD'de sıkıntı var diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Bazıları sorun yaşıyor diye sorunlu denemez. Ayrı olarak daha iyi modeller alınabilir ama hazır sistem istediği için böyle önerdim.
S SpRint42 Hectopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2021 #6 kqqk13 dedi: Bazıları sorun yaşıyor diye sorunlu denemez. Ayrı olarak daha iyi modeller alınabilir ama hazır sistem istediği için böyle önerdim. Genişletmek için tıkla... O Ssd çıkarılıp yerine Patriot Burst 480gb alınabilir. Fiyatına göre baya iyi
kqqk13 dedi: Bazıları sorun yaşıyor diye sorunlu denemez. Ayrı olarak daha iyi modeller alınabilir ama hazır sistem istediği için böyle önerdim. Genişletmek için tıkla... O Ssd çıkarılıp yerine Patriot Burst 480gb alınabilir. Fiyatına göre baya iyi