Arkadaşlar laptop anakartımı ıslak mendille silerek 8 bin TL'lik anakartı yaktım. Neyse orayı fazla kurcalamayalım. Yazın çalışıp edip 5-6 bin liralık bir sistem toplamak istiyorum ( internet kafede hayat geçmiyor) ve bu forum sitesinde bilgisayar toplama aşıkları olduğunu duydum. Bana tertemiz güzel bir sistem toplarlarsa sevinirim oyun falan oynanacak güzel bir şey olsun GTA 5 falan aksın. Sizlere güveniyorum şu parçayı 2. el alabilirsin falanda yazabilirsiniz. Kafanıza göre.
En ucuz MSI B450M PRO-M2 MAX AMD AM4 DDR4 Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI B450M PRO-M2 MAX AMD AM4 DDR4 Anakart özelliklerini incele, 1.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Aerocool Cylon AE-CYLNP580BR 500 W Power Supply arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
En ucuz Dark Raider DKCHRAIDER RGB ATX Fanlı Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Dark Raider DKCHRAIDER RGB ATX Fanlı Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 1.270,23 TL'den başlayan fırsatları yakala!
İşlemci ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da
En ucuz Pny CS900 SSD7CS900-240-PB SATA 3.0 2.5" 240 GB SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Pny CS900 SSD7CS900-240-PB SATA 3.0 2.5" 240 GB SSD özelliklerini incele, 699,36 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Daha ucuza gelsin dersen işlemci ve anakartı böyle seçersin:
İşlemci ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da
Arkadaşlar laptop anakartımı ıslak mendille silerek 8 bin TL'lik anakartı yaktım. Neyse orayı fazla kurcalamayalım. Yazın çalışıp edip 5-6 bin liralık bir sistem toplamak istiyorum ( internet kafede hayat geçmiyor) ve bu forum sitesinde bilgisayar toplama aşıkları olduğunu duydum. Bana tertemiz güzel bir sistem toplarlarsa sevinirim oyun falan oynanacak güzel bir şey olsun GTA 5 falan aksın. Sizlere güveniyorum şu parçayı 2. el alabilirsin falanda yazabilirsiniz. Kafanıza göre.