kayraaksan Decapat Katılım 17 Ekim 2022 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2025 #11 anlıyorum peki kablolumu önerirsiniz kablosuzmu kablosuzlarda bluetooth olunca gecikme olurmu peki ?
RyNx358 Decipat Ekipman Ustası Katılım 18 Temmuz 2024 Mesajlar 1.112 Makaleler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2025 #12 kayraaksan dedi: Anlıyorum peki kablolumu önerirsiniz kablosuzmu kablosuzlarda Bluetooth olunca gecikme olur mu peki? Genişletmek için tıkla... Kesinlikle kablosuz blueetoothdan ziyade yanlarında dongle geliyor dongle ı kablo ile bilgisayara bağlıyorsun o şekilde oluyor ve gecikme olmuyor.
kayraaksan dedi: Anlıyorum peki kablolumu önerirsiniz kablosuzmu kablosuzlarda Bluetooth olunca gecikme olur mu peki? Genişletmek için tıkla... Kesinlikle kablosuz blueetoothdan ziyade yanlarında dongle geliyor dongle ı kablo ile bilgisayara bağlıyorsun o şekilde oluyor ve gecikme olmuyor.
kayraaksan Decapat Katılım 17 Ekim 2022 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2025 #13 hocam şimdi scyrox mu öneriyorsunuz
RyNx358 Decipat Ekipman Ustası Katılım 18 Temmuz 2024 Mesajlar 1.112 Makaleler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2025 #14 kayraaksan dedi: Hocam şimdi scyrox mu öneriyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Evet hocam hem 2130 TL civarına mükemmel hem de yanına yanılmıyorsan 8K Hz dongle ile birlikte geliyor klavye olarak da mad 60HE kullanıyorum oda gerçekten bayağı iyi.
kayraaksan dedi: Hocam şimdi scyrox mu öneriyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Evet hocam hem 2130 TL civarına mükemmel hem de yanına yanılmıyorsan 8K Hz dongle ile birlikte geliyor klavye olarak da mad 60HE kullanıyorum oda gerçekten bayağı iyi.