5.000-7500 telefon önerisi

Bak1Bana

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar başlıktaki gibi fiyat bandım var. Fotoğraf çekmeyi ve oyun oynamayı seviyorum. Aklımda olan modeller;
POCO X3 GT.
POCO X3 Pro.
Redmi Note 10 Pro.
S20 FE.
A52s.

Bu modellerden hangisini önerirsiniz hem fotoğraf hem oyun oynamak için yahut varsa başka tavsiyeniz?

Not: Dizi film de çok izlerim telefonda.

Son düzenleyen: Moderatör:
GT kamerası gene Pro'ya göre daha iyi arastirdigima göre. Ama A52'nin gerisinde sanırım. Teşekkür ederim arkadaşlar önerileriniz için. İyiki varsınız.

A52'nin evet gerisinde. Note 10 Pro modeli de kamera olarak X3 Pro ve GT modelinden daha iyi.

Hocam ben normal kullanıcıyı akşam 2 saat oyun oynarım ( genshin PUBG Mobile Legends vs) 2 dizi izler yatarım. Gün içinde güzel bir fotoğraf karesi yakaladım mi çekerim? X3'ler arasında GT hem kamera hem oyun olarak daha önde gibi. GT sanki 2.tercih olsa daha mantıklı gibi. Donanım performansı olarak S20FE'nin GT'den geri kalma durumu söz konusu olur mu? GT ve A52s aynı fiyat bandında ama kamerası bir tık önde sanırım Samsung'un. Kamerayı gün içinde oyun kadar aktif kullanacağımı sanmıyorum ama dediğim gibi yakaladığım kareleri de çekmeyi severim. Genel olarak beklentilerim bunlar. Tekrar önerinizi alabilir miyim son bir kez?

X3'ler arasında GT hem kamera hem oyun olarak daha önde gibi.
Evet.

Donanım performansı olarak S20FE'nin GT'den geri kalma durumu söz konusu olur mu? GT ve A52s aynı fiyat bandında ama kamerası bir tık önde sanırım Samsung'un.
S20 FE SD modeli donanım ve performans olarak GT modelinden daha güçlü. A52s modeli de evet kamera olarak GT modelinden daha iyi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı