5.000 Mesaj Ödülü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Her 5000. mesajımda ve beğenimde konu açsaydım haneme 11 mesaj daha eklenirdi. Bu da 11 adet gereksiz mesaj demek. Bu konuların her birinden ortalama 7 beğeni alsam, 77 adet de beğeni almış olacaktım.

Spam yapmayın, böyle konular açın daha karlı çıkarsınız. Yasal suç bu olsa gerek

@Jira ödülü gördüğüm zaman canım anlamadığım şekilde konu açmak istedim o yüzden açtım kimseye zararı yok beğeni umrumda değil.

Burası konu dışı istediğim gibi konu açabilirim o zaman donununuz rengi ne gibi veya herkesin söylediği şeyleri "Gençlere Tavsiyeler" adı altında beğeni kazanılan konularda açılmasın az değil 42 beğeni.

İfadeler: acv
Sana neden konu açtın mı dedim? Neden beğeni veya mesaj mı kasıyorsun dedim? Alt tarafı bir espri yaptık, alıngan olmayın bu kadar. Saçma sapan karşılaştırmalarınızı da kendinize saklayın.

Sana neden konu açtın mı dedim? Neden beğeni veya mesaj mı kasıyorsun dedim? Alt tarafı bir espri yaptık, alıngan olmayın bu kadar. Saçma sapan karşılaştırmalarınızı da kendinize saklayın.
Yazılı dilde olduğu için alay geçip geçmediğinizi anlamak zor maalesef o yüzden özür dilerim

Zaten Jira'nın böyle bir şey demeyeceği sonradan aklıma geldi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mesaj sevinci konusunda bile az daha tartışma çıkıyordu. Bence hava neden yağmurlu konuları daha ilgi çekici. Hiç değilse günün stresini alıyor.

Mesaj sevinci konusunda bile az daha tartışma çıkıyordu. Bence hava neden yağmurlu konuları daha ilgi çekici. Hiç değilse günün stresini alıyor.
Ben kışın gelmesini bekliyorum size her gün kar manzarası fotoğrafı atacağım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…