5.000 TL 165Hz 27" 1ms monitör önerisi

Bütçe
5.000
Ağa oynayacağım oyun sanitarium, metal Gear Solid gibi oyunlar burada 2K'yı ne yapayım.
dostum dediğin 240hz olsa anlarım ama 21hz sen hiç 2k da oyun oynadı mı? bi gerçek hayatta git farkı gör.

Dostum kavgaya gerek yok tamam 2K da güzeldir 1080p de.
kavga yok sakin xd ama 2k yı tecrübe etmeni öneririm. yüksek hz lerde fps oynayacaksan maliyet açısından 1080p iyi olur ama çok bi fark yok gibi arada

Sonuç olarak bu ikisi arasında kaldım. Hangisini tercih edersiniz?

Üstteki.

Kavga yok sakin xd ama 2K'yı tecrübe etmeni öneririm. Yüksek Hz'lerde FPS oynayacaksan maliyet açısından 1080p iyi olur ama çok bir fark yok gibi arada.

Dostum açıkça söyleyeyim dalga geçiyorsan da geç umurumda değil benim bilgisayarım 2K kaldırmıyor 1080p gayet güzel o yüzden benim için zaten yeni aldım PC'si 2K kaldırmayanlar var şöyle ithamlarda bulunmazsan sevinirim; 2K deneyimle gerçi bilgisayarın kaldırıyor mu ki? Bunu galiba sen yazmıştın sen yazmadıysan da kusura bakma ama 2K kaldırmayanlar var arkadaş söylemek istemiyorum olabilir sözlerine dikkat edersen daha iyi olur.

Üstteki.

Dostum açıkça söyleyeyim dalga geçiyorsan da geç umurumda değil benim bilgisayarım 2K kaldırmıyor 1080p gayet güzel o yüzden benim için zaten yeni aldım PC'si 2K kaldırmayanlar var şöyle ithamlarda bulunmazsan sevinirim; 2K deneyimle gerçi bilgisayarın kaldırıyor mu ki? Bunu galiba sen yazmıştın sen yazmadıysan da kusura bakma ama 2K kaldırmayanlar var arkadaş söylemek istemiyorum olabilir sözlerine dikkat edersen daha iyi olur.

Zaten başta onu sordum bilgisayarın 2K kaldırır mı diye kaldırmıyorsa üzerine konuşmaya gerek yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı