OkanYılmaz
Centipat
Arkadaşlar şu an hiç fikrim yok. Bilgisayar hakıımda bilgim var. Önerebileceğinizin en iyisini önerin lütfen.
Son düzenleyen: Moderatör:
Şu durumlarda o fiyata 1050 li alabilirsin ancak ama temiz garantili ikinci elde 1050 ti veya 1650 li bulabilirsinArkadaşlar şu an hiç fikrim yok. Bilgisayar hakıımda bilgim var. Önerebileceğinizin en iyisini önerin lütfen.
Laptop önermem o paraya güzel bir masa üstü pc dizebilirsin ama eğer almak istiyorum diyorsan asus rog serilerini öneririm kesinlikle güzel fps oyun içi güzel performans alırsın parana değer metal kasa özellikle tercihimdir sende tercih et soğutmada güzel işe yarıyor.
Şu durumlarda o fiyata 1050 li alabilirsin ancak ama temiz garantili ikinci elde 1050 ti veya 1650 li bulabilirsin
Bende bu aralar internetten araştırdım.
Elime 4-5 gün önce Lenovo Legion Y530 geldi ekran kartı iyi değil diye gödermiştim fiyat 5000 TL idi.
eve 1050 idi ama ben şuan masaüstümü alsam diye düşünüyorum ama parçaları garantili mi bilmiyorumŞu an 0 GTX1650'li laptoplar 6500'den başlıyor bu bütçeyle 18 ay garantili falan alabilirsin Lenovo'nun ekran kartı muhtelemen 1050 idi.
Eve 1050 idi ama ben şu an masaüstümü alsam diye düşünüyorum ama parçaları garantili mi bilmiyorum.
Masaüstü her halükarda daha mantikli olur.
Yani masaüsünün Vatan gibi İtopya gibi yerlerden toplasam parçaların garantisi olur mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.