5.000 TL 650W-750W Gold sertifikalı güç kaynağı önerisi

Bütçe
5.000 TL

Süleyman80

Megapat
Daha fazla  
RAM
16
İşlemci
12400f
Selam. Yavaş yavaş sistemi güncelliyorum ve şu anki güç kaynağım düşük kalmaya başladı. Acelem yok ama en azından birkaç tane favorileyip indirim bekleyebilirim. Onlarca marka ve binlerce model var, güç kaynağı seçerken kafam çorba gibi oldu. Max 5000 TL Gold sertifikalı modüler güç kaynağı arıyorum. Önerileriniz için şimdiden teşekkürler

Son düzenleyen: Moderatör:

Markayı ilk defa duyuyorum yoksa 80+ platinum ve modüler olması iyiymiş

Kaliteli bir marka yurt dışında. Ülkemizde pek duyulmadı.

Burada bir arkadaşımıza aldırdım, sorunsuz kullanıyor konuya göz atabilirsiniz.

Benzer konular altında genelde bu üründen bahsedilmiş

Bende bunu bulup eklemiştim favorilere

Core Reactor de olur ama Gigabyte olan bu ikiliden daha alt kalitede bir ürün.

Core Reactor de olur ama Gigabyte olan bu ikiliden daha alt kalitede bir ürün.
Kalite farkını neye göre anlıyorsunuz hocam? Araştırırken ona göre araştırayım bende. Bildiğim en temel şey watt değeri, verimlilik ve modüler olması. Bunun dışında neye bakmak lazım?

Kalite farkını neye göre anlıyorsunuz hocam? Araştırırken ona göre araştırayım bende. Bildiğim en temel şey watt değeri, verimlilik ve modüler olması. Bunun dışında neye bakmak lazım?

İç yapıdaki devre elemanlarının kalitesine. Onlar da son kullanıcının anladığı şeyler değil. Detaylı araştırıp öğrenme gerektiriyor. Ben uzun zamandır işin içinde olduğum için size direkt söyleyebiliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…