Arkadaşlar öncelikle şimdiden teşekkür ederim. Apex Legends oynuyorum. 60 FPS yeterli olacaktır fakat fazlasından zarar gelmez. Yukarıdaki sistemlerden herhangş biri nasıl , iş görür mü?
Eğer görmez ise:
Maksimum 4.5-5 bin TL bütçem var.
Olabilidiğince uygun fiyatlı bir ürün arıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
AMD Ryzen 5 PRO 4650G 4.2 Ghz 6 Çekirdek 11MB AM4 7nm İşlemci(Tray,Fanlı) fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Crucial Ballistix 8 GB DDR4 3600 MHz CL16 BL8G36C16U4B Ram arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Patriot 480 GB Burst PBU480GS25SSDR 2.5" SATA 3.0 SSD arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
En ucuz FSP Hydro K 500W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! FSP Hydro K 500W Power Supply özelliklerini incele, 1.194,89 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Toplam: 5007 TL
İşlemci tray ancak yanında fan da yolluyorlar. Bir süre kendi fanı ile kullanır, daha sonra para biriktirip Arctic Freezer 34 eSports Duo'ya geçersiniz. Eğer bütçeniz yetiyorsa şimdiden de alabilirsiniz.
En ucuz Arctic Freezer 34 eSports DUO İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Arctic Freezer 34 eSports DUO İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 2.019,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Yeni nesil olduğu için A520 tercih ettim. Bütçe olsaydı B550 önerecektim. B450 de tercih edilebilir. Yeni nesil A serisi almak, bir önceki nesil B serisi almaktan daha mantıklı geldi bana.