5.000 TL Bilgisayar Toplama

• Konuyu başlatan peeq
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 1.358

peeq

Kilopat
Arkadaşıma 5.000 TL değerinde oyun bilgisayarı alacağız. Sistemin içerisine biraz imkansız denecek kıvamda parçalar sığdırmaya çalışacağız bize bu konuda yardımcı olursanız seviniriz. Aklımızda demirbaşı parça olarak AMD R5 2600x ve İkinci el GTX 1070 ekran kartı var. Ekran kartı 2 sene götürse yeter ileride ekran kartı yenilenecek ve ek RAM takılacak.
Başlıca düşündüğümüz sistem parçaları şunlar;
Ekran kartını ikinci el alacağız 1600-1700 TL civarında bütçe ayırdık. Totalde 5.000 TL civarında bir tutar çıkıyor. Bizim kasanın camı olsun havalandırması olsun gibi derdimiz yok, anakartı sabitleyecek yer olsun yeter. SSD, RAM gibi parçalar ileride eklenecek, ilk etapta bu setup sizce nasıl?

Teşekkür ederim. Ekran kartı araştırmasındayız şu an temiz GTX 1070 bulabilirsek kara cuma etkinliğinde dizeceğiz nasipse ortalama 1500-1700 tl civarı fiyatları mevcut. SSD ve ek 8 gb Rami yılbaşından sonraya bırakacağız muhtemelen.

Göndermiş olduğunuz Sahibinden.com ilanı yayında değil kaldırılmış uyarısı veriyor. Tekrar gönderme şansınız var mı ?
Aynı satıcı açıklamayı değiştirerek 2200 TL satıyor şimdi. Büyük ihtimal yanlış girmiş. Bunu alın biraz bütçe arttırıp, tabi arttırabilirseniz.

Asus TURBO Nvidia GeForce GTX 1080 - Asus Ekran Kartı İlanları sahibinden.com'da - 597760820

Veya temiz bir GTX 1070 bulup dediğim SSD'yi alabilirsiniz. Başka bir konu açarsanız etiket kadar yakınım yardım etmeye çalışırım bilgim varsa görüşmek üzere. ;)

Aynı satıcı açıklamayı değiştirerek 2200 TL satıyor şimdi. Büyük ihtimal yanlış girmiş. Bunu alın biraz bütçe arttırıp, tabi arttırabilirseniz.

Asus TURBO Nvidia GeForce GTX 1080 - Asus Ekran Kartı İlanları sahibinden.com'da - 597760820

Veya temiz bir GTX 1070 bulup dediğim SSD'yi alabilirsiniz. Başka bir konu açarsanız etiket kadar yakınım yardım etmeye çalışırım bilgim varsa görüşmek üzere.

Veya temiz bir GTX 1070 bulup dediğim SSD'yi alabilirsiniz. Başka bir konu açarsanız etiket kadar yakınım yardım etmeye çalışırım bilgim varsa görüşmek üzere. ;)
Değerli yorumunuz için teşekkürler. =)

GET olayı pek sevmiyorum, ama dün GET'i açınca 2 kişi almak istedi. Oturdukları yer bana yakınsa elden teslim önceliğim. :)
3330TL+1700(GTX 1070)=5030TL.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı