Boyut?5000 TL bütçem var klavye bakıyorum. Ne önerirsiniz?
5000 TL bütçem var klavye bakıyorum. Ne önerirsiniz?
Boyut?
Renk?
Hocam Apex 9 TKL önerebilirim 2 yıldır kullanıyorum çok memnunum sesini belki beğenebilirsiniz yellow swtich var.
Hiç fark etmez görüntüsü güzel ve iyi bir klavye olsun yeter.
AKKO MONSGEEK FUN60 Ultra Shine-Through White TMR Hall Effect Manyetik Switch 8K Hz ARGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye
TMR sensörü hassasiyeti bir üst seviyeye taşıyor. Kullanıcılar manyetik anahtarları ve herhangi bir 5 pinli mekanik anahtarı eşleştirebilir.www.gaming.gen.tr ATK RS6 Alüminyum Klavye (Manyetik Switch / HE)
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com AKKO MONSGEEK M1 V5-SP VIA Black Gradiant RGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye
MONSGEEK M1 V5-SP, modern tasarımı gelişmiş işlevsellikle birleştiren mekanik bir klavyedir.www.gaming.gen.tr MCHOSE X75 %75 RGB Kablosuz Hotswap Navy Blue Mekanik Gaming Klavye (MC-X75-2A)
MCHOSE X75, %75 düzeni ve 82 tuşlu aerodinamik tasarımıyla kompakt bir verimlilik modelidir.www.gaming.gen.tr MCHOSE G98 Pro %98 RGB Kablosuz Hotswap Mavi Mekanik Gaming Klavye (MC-G98S-2)
Oyuncular için mükemmel olan G98 Pro, olağanüstü performans ve stil ile oyun kurulumunuzu yükseltmek için tasarlanmıştır.www.gaming.gen.tr MCHOSE GX87 Lite %80 TKL RGB Kablosuz Hotswap Blue Nano Spraying Mekanik Gaming Klavye (MC-GX87-A2)
QMK/VIA özelleştirme desteği ile üstün bir dokunsal yazma deneyimi sunar ve sonsuz kişiselleştirme olanaklarının kilidini açar.www.gaming.gen.tr MCHOSE K87 %80 TKL RGB Kablosuz Hotswap Mavi Mekanik Gaming Klavye (MC-K87-2)
Performans ve stili yeniden tanımlayan en yeni amiral gemisi mekanik klavye olan MCHOSE K87 ile tanışın.www.gaming.gen.tr
İlk olarak kullanım alanlarına bağlı.Bir anda görünce patladım nerlskeakşda. Bunlardan birini seçsen hangisi?
Hocam seçenek çok o yüzden komple şu linki bırakıyorum. Arada güzel olmayanlar da var ama bir göz atıp beğendiğin bir tanesi varsa sorabilirsin.Hiç fark etmez görüntüsü güzel ve iyi bir klavye olsun yeter.
İlk olarak kullanım alanlarına bağlı.
ATK RS6 alabilirsin, 5.2K TL’ye geliyor. İyzico 500 TL kampanyası var, Parolapara ile de 400 TL cashback alırsın.Sadece oyun için kullanırım %90