Ben normalde konsolcuyum. Fakat 5k para ile 60 FPS oyun oynayabilmek varken Playstation almak mantıklı gelmiyor artık. PC almak isterseniz hazırladım bir şeyler buyurun.
Bahsettiğin vergi İngiltere'ye verdiğin vergi. Gümrükten geçerken Türkiye'ye ayrı gümrük vergisi veriyorsun. Zaten bunun üzerine az buçuk Türkiye'deki fiyatına geliyor, biraz daha ucuzu.
Bahsettiğin vergi İngiltere'ye verdiğin vergi. Gümrükten geçerken Türkiye'ye ayrı gümrük vergisi veriyorsun. Zaten bunun üzerine az buçuk Türkiye'deki fiyatına geliyor, biraz daha ucuzu.
Biraz doğru biraz yanlış. PC alıp "Para yok ki!" kafasıya korsan indirmeyi alışkanlık edinirsen bitmez tabii. Kullanmayı bilen, hor kullanmayan sorun yaşamaz, yaşasa da az ve küçük sorunlar olur.
Doğrudur o kadar bilgim yok, Amazon'dan alışveriş yapmadım. Sadece yurtdışından bir şey getirirken ürünü aldığın ülkeye ödediğin vergi dışında, Türkiye'ye de gümrük vergisi verildiğini biliyorum.
Bence bilgisayar alın. Sonra ikinci el piyasasından Xbox veya PS alabilirsiniz. Diyorsanız ki ben konsola gerçekten tutkuluyum, o zaman konsol alın derim.