5.000-5.500 TL gibi bir bütçeye klavye ve mouse almak istiyorum. Mouse olmasa da olur, eğer 5.000 TL'ye güzel, fiyatını hak eden bir klavye bulursam. Klavyede görünüşe çok önem veririm ve tuş sayıları üstte değil de aşağıda, yanda olsun istiyorum. Mouse ise fark etmez, yani olmasa da olur.
Hocam mchose g75 pro şuan çok öneriliyor bir bakın, kalan bütçe ile mouse seçersiniz. Tutuş şekliniz nedir mouse için?5.000-5.500 TL gibi bir bütçeye klavye ve mouse almak istiyorum. Mouse olmasa da olur, eğer 5.000 TL'ye güzel, fiyatını hak eden bir klavye bulursam. Klavyede görünüşe çok önem veririm ve tuş sayıları üstte değil de aşağıda, yanda olsun istiyorum. Mouse ise fark etmez, yani olmasa da olur.
Yada direkt bu ürünleri alın.MCHOSE jet 75 ve MCHOSE A5 Ultra al geç.
Hocam MCHOSE G75 Pro şu an çok öneriliyor bir bakın, kalan bütçe ile mouse seçersiniz. Tutuş şekliniz nedir mouse için?
Ya da direkt bu ürünleri alın.
5.000-5.500 TL gibi bir bütçeye klavye ve mouse almak istiyorum. Mouse olmasa da olur, eğer 5.000 TL'ye güzel, fiyatını hak eden bir klavye bulursam. Klavyede görünüşe çok önem veririm ve tuş sayıları üstte değil de aşağıda, yanda olsun istiyorum. Mouse ise fark etmez, yani olmasa da olur.
Ses testine bakmanızı tavsiye ederim şahsen inanılmaz iyi geldi. Onun dışında alüminyum kasa olarak satılan klavyelerden alıp kendi switch seçiminizi yapabilirsiniz. @Mantar09 Bu konuda danışılacak kişilerden, açtığı konudaki klavyeyi aşırı beğenmiştim.sanırım atk68v2 alacağım mouse gerek oldugunu düşünmüyorum teşekkür ederim
Fantech Helios II Pro S XD3V3 4K8K Wireless Mouse
Kutu içeriğinden çıkan dongle 4K Hz desteklemektedir. Mouse, kutu içeriğinden çıkan kablo yardımı ile 8K Hz kullanılabilmektedir. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi...wraithesports.com
MCHOSE G75 PRO Cabbage Tofu V3 Gaming Klavye
Dayanıklı double-shot PBT tuş başlıkları ile bu klavye hem konforu hem de üretkenliği artırarak çalışma alanınıza değerli bir katkı sağlar.www.gaming.gen.tr
Tek klavye olarak ise:
ATK68 V2 Alüminyum Klavye (Manyetik Switch / HE)
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com