5.000 TL bütçeyle şık ve kaliteli klavye önerileri

Hocam Wraith çok pahalı buradan alsam daha uyguna geliyor güvenilir midir ve yurt dışından mı geliyor bilginiz var mı?
Gümrük vergisi vb. hatta limitten dolayı gümrükte kalma ihtimali var, yurt dışından geliyor diye biliyorum ama son attığım mesaja da bir bakın.

Ses testine bakmanızı tavsiye ederim şahsen inanılmaz iyi geldi. Onun dışında alüminyum kasa olarak satılan klavyelerden alıp kendi switch seçiminizi yapabilirsiniz. @Mantar09 Bu konuda danışılacak kişilerden, açtığı konudaki klavyeyi aşırı beğenmiştim.

Sizin istediğiniz gibi tam.

Ses testine bakmanızı tavsiye ederim şahsen inanılmaz iyi geldi. Onun dışında alüminyum kasa olarak satılan klavyelerden alıp kendi switch seçiminizi yapabilirsiniz. @Mantar09 bu konuda danışılacak kişilerden, açtığı konudaki klavyeyi aşırı beğenmiştim.

Sizin istediğiniz gibi tam.

Sarı siteden bir şey almak istemiyorum uğraştırır hocam ATK alacağım kesinlikle :D

İnanın uğraşsanız da fazlasıyla değer.

Kocaman tanker gibi bir klavye ve fiyatını hak etmiyor.

Numaratörsüz klavye sevmiyor olabilir arkadaş ayrıcı evet 0 fiyatını hak etmiyor olabilir ama 4500 çok çok iyi fiyat o klavye için, arkadaşın aklına yatabilir ve çok da memnun kalabilir 2. el olsa bile, ezbere konuşmamak lazım sonuçta 0 parasını ödemeyecek eğer alırsa.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı