5.000 TL ekran kartı önerisi

Bütçe
5000

ucube maymun

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci : AMD Ryzen 5 Pro 4650G
Anakart : MSI B450M-A Pro Max
Ram : XPG Gammix D30 16gb (2x8)
Ekran Kartı : RX 6500XT
Selam hocalarım, 5000 TL bütçem var 5600 TL'ye RX6600 gördüm Sapphire ama alamıyorum. Ve bana bir ekran kartı lazım, öneriniz nedir? İndirimde olan kartlar vb. var ise link atarsanız sevinirim.

2. El bakabilirsiniz. Zaten 6000 serisi karların miningde kullanılmış olma ihtimali çok düşük.

Selam hocalarım, 5000 TL bütçem var 5600 TL'ye RX6600 gördüm Sapphire ama alamıyorum. Ve bana bir ekran kartı lazım, öneriniz nedir? İndirimde olan kartlar vb. var ise link atarsanız sevinirim.

2. El bakın. Ayrıca Cuma günleri İncehesap'ın indirimi oluyor. Cumartesiden cumartesiye Gençer Gaming'de bazı indirimli ürünler yayınlanıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
İndirim kovalayıp Arc A750 düşürmeye çalışın veya 2. el r*6600*t alın.

Arc A750 4600TL iken önerdiler fakat birkaç saat ile kaçırdım

2. El bakın. Ayrıca Cuma günleri İncehesap'ın indirimi oluyor. Cumartesiden cumartesiye Gençer Gaming'de bazı indirimli ürünler yayınlanıyor.

Deprem bölgesindeyim hocam 2.el bulamıyorum imkansız.

Arc A750 4600TL iken önerdiler fakat birkaç saat ile kaçırdım

Deprem bölgesindeyim hocam 2.el bulamıyorum imkansız.

Intel bu konuda biraz yeni, kart sizi uğraştırabilir. İkinci elde rahat garantili RX 6600 XT bulursunuz zaten.

Öncelikle geçmiş olsun, 4K ya 2. el Param Güvende ile alabilirsiniz kargoyla gelir ve 2 gün iade hakkınız olur.

Sıfır ve indirimli bir kart bulursam daha işime gelir açıkçası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…