5.000 TL ekran kartı önerisi

Bütçe
5000
Intel bu konuda biraz yeni, kart sizi uğraştırabilir. İkinci elde rahat garantili RX 6600 XT bulursunuz zaten.

Hocam 2.el alma imkanım bulunmuyor deprem ilindede kargolar gereksiz fazla uğraştırıyor benim bulunduğum kargo bölgesine gelmeyipte onlarca kilometre ötedeki şubeye gidiyor Intel'in driver güncellemeleri oturunca 8 GB ekran kartı olarak fazla iş görüceğini düşünüyorum.
 
Anladım, bunu alamıyorsanız bile 0 6500XT veya 1600 serisi bir kart almak gibi bir hata yapmayın. Parayı saklayacaksanızda TL olarak saklamayın kart her türlü zamlanacak zaten.

İndirimdeyken 1660 Super almayı düşünüyordum.

RX 6600 ya da Arch 750'ye yöneleceksiniz o hâlde.

Şu anda bir tek bu RX 6600 bütçemin bir tık üstünde Arc A750 indirimde olsaydı alacaktım fakat saat ile kaçırdım 4600TL iken.

 
İndirimdeyken 1660 Super almayı düşünüyordum.

Sakın o hataya düşmeyin. 500TL üstüne r*6600 gibi kartlar varken tam bir para tuzağı olarak görürüm o kartı. Ya biraz daha bekleyin ya da 2. el 6600*t yapıştırın diyeceğim ama kargo sorunu da varmış.
 

Şunu gördüm fakat hiç tekin bir karta benzemiyor.


İşlemcim AMD Ryzen 5 Pro 4650G şu anda APU olarak kullanıyorum fakat beni tatmin etmiyor 4 GB'lik bir kart alsam nasıl bir performans sergiler ikisi hiçbir fikrim yok.
 
2.el bulabilsem alacağım ama burada doğru dürüst kargo firması ve şubeside yok 2.el kart şubeye gidecek şubeden teslim alana kadar da birkaç gün geçecek konteynerde açtıkları içinde saatlerini bilmiyorum sürekli açık değiller yani iade süremde dolmuş olacak o yüzden 2.el'e bulaşmak istemiyorum bir ürün aldığımda hatalı geldi iade edemedim süre geçtiği için bir yere gidiyorum başka yere yönlendiriyorlar.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…