5.000 TL ekran kartı önerisi

Particle Cannon

Hectopat
Kardeşime hediye olarak alacağım bütçeyi yüksek tutmuyorum çünkü zaten elindeki sistem i5 3570,
2 tane 8 GB 1600MHz RAM ve H61 anakart var RX 570 ve 1050 Ti üstü muhtemelen darboğaz yapacak 2. elde almak yerine linkteki ürünü alsam nasıl olur? 2. el kısmına hiç girmek istemiyorum. Kart linki bu ayrıca kart sıfır 2. el değil.

Kardeşime hediye olarak alacağım bütçeyi yüksek tutmuyorum çünkü zaten elindeki sistem i5 3570,
2 tane 8 GB 1600MHz RAM ve H61 anakart var RX 570 ve 1050 Ti üstü muhtemelen darboğaz yapacak 2. elde almak yerine linkteki ürünü alsam nasıl olur? 2. el kısmına hiç girmek istemiyorum. Kart linki bu ayrıca kart sıfır 2. el değil.

Bu fiyatlara 2. el RTX 2060 falan var bence 2.ele bulaşın ancak iyi araştırın. Linkte ki üründe yani fosil bir ürün Izoly'de çöp bir marka maalesef.-

Bence bu işlemciyle ekran kartına yatırım yapmayın, sisteminizi ddr4'e yükseltmeye bakın derim. Şimdi size ne önersek darboğaz yapacak o bütçede. O kart alınmaz hak etmiyor bu arada.

Ya aslında dediğiniz doğruda bu ürün bile onun için üst seviye 10 yıllık oyunları oynuyor RX550 kart bile yetiyordu hediye diye alacağım gene de bilemedim.

Ben paranıza yazık olmasın diye söyledim hocam ancak isterseniz 2.el GTX 1060 veya RX 580 alabilirsiniz çok daha ucuza gelir.

Onlar sıfır değil. RX 500 serisinin üretimi durdurulmuş yıllar önce, kendileri üretecek halleri yok tabi. 2. el olarak topluyorlar ve üstlerine merdiven altı üretim kasaları takıp, etiket basıp yolluyorlar.

Soğutma kaliteleri berbat olduğu için RX 580 gibi çok güç tüketen kartlar perişanda oluyor bi bakıma. Hiç bulaşmayın bu tarz eski kartlara, komple 2.el ürünleri bunlar. Sıfır alınmaz.

Bence bu işlemciyle ekran kartına yatırım yapmayın, sisteminizi ddr4'e yükseltmeye bakın derim. Şimdi size ne önersek darboğaz yapacak o bütçede. O kart alınmaz hak etmiyor bu arada.
Ben bugün 5K'ya 6600 XT aldım, eğer denk getirebilirsen çok iyi olur.
Ben paranıza yazık olmasın diye söyledim hocam ancak isterseniz 2.el GTX 1060 veya RX 580 alabilirsiniz çok daha ucuza gelir.
Onlar sıfır değil. RX 500 serisinin üretimi durdurulmuş yıllar önce, kendileri üretecek halleri yok tabi. 2. el olarak topluyorlar ve üstlerine merdiven altı üretim şablonları takıp, etiket basıp yolluyorlar.

Soğutma kaliteleri berbat olduğu için RX 580 gibi çok güç tüketen kartlar perişanda oluyor bi bakıma. Hiç bulaşmayın bu tarz eski kartlara, komple 2.el ürünleri bunlar. Sıfır alınmaz.
Anladım dostlar her türlü 2. ele dönecek işin sonu ozaman.
2. elde 5,6k bandında ne önerirsiniz ?

Intel Arc A750 nasıldır sıfır olarak alırsam ?

Anladım dostlar her türlü 2. ele dönecek işin sonu ozaman.
2. elde 5,6k bandında ne önerirsiniz ?
i5 3570 zayıf bir CPU, dediğiniz gibide kardeşiniz eski oyunlarda takılıyor. 2500TL bandına GTX 1060 6GB alın yeterli olur. PSU kaç Watt ayrıca?

Eğer işlemci 3570 ise en fazla RX 580 öneririm. Hediye dediğiniz için belki uygulamak zor olabilir ama kardeşinizin mevcut sistemini satıp üstüne bütçenizi eklerseniz AM4 güzel bir sistem toplayabiliriz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı