5.000 TL GTX1070 Sİstem Toplama

sweizard

Hectopat
Daha fazla  
Öncellikle iyi akşamlar. Böyle bir sistem kurdum fakat dolar yüzünden sistem sürekli artıyor, fiyat düşmesi için neleri değiştirmem gerekiyor? GTX 1070 kesin olacak.

Vatan Bilgisayar dışında başka bir yerden alma ihtimalin varsa, ekran kartını daha ucuza alabilirsin veya başka modellerine bakabilirsin.

teknobiyotik'den toplanmıştır.

GTX 1070'e 2.500TL vermek büyük hata olur nerdeyse GTX 1080 fiyatına 1070 almış olursun. Sırf 7.nesil diye i5 7500'e o kadar para vermenin bir anlamı yok 6.nesil ile aralarında çok az fark var. Benim önerdiğim sistemi alırsan upgrade etmen çok daha uzun süre gidebilirsin. Günümüzdeki oyunlar artık işlemcilerde tekli çekirdek performansından çok çoklu çekirdek performansına ihtiyaç duyuyorlar 4 çekridek 4 izlekli i5'in seni götüreceği yer çok uzak değil ama 8 çekridek 16 izlek ryzen ile çok uzun yıllar kullanım ömrü olur sistemin.

GALAX pek etrafta görülmeyen bir marka güvcenilir mi peki?

GALAX pek etrafta görülmeyen bir marka güvcenilir mi peki?
TR'de reklam yapıp forumlarda sponsor olup sistem toplatmadığı için görülmüyor Oldukça iyi bir marka günümüzde artık üretim teknolojisi öyle bir seviyeye geldi ki eskisi gibi sorunlu ürünler nerdeyse hiç bir makradan çıkmıyor. Artık tek sorun CW o da her markadan çıkabiliyor şans işi biraz da

Önerdiğin siteler var mı?
Benim direk deneyimlediğim yok kendin biraz araştırıp bulabilirsin forumda pek çok konu var sitelerle alakalı. Ayrıca ben de GTX 1070 ile sistem toplama aşamasındayım ve bütün parçaları fırsat yakaladıkça almanı öneririm. Mesela ben Asus GTX 1070'i 1.880 TL'ye aldım 2 hafta önce Vatan'dan. Ayrıca Ryzen'ı da beklemek de fayda var .

Parçaları tek bir siteden değil de farklı farklı sitelerden, indirim oldukça ve uygununu buldukça alman 5000 Tl'de nerden baksan 300-400 Tl kar ettirecektir sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…