RX 550'nin 8GB bir versiyonu yok ve kötü bir kart sayılır. 750 Ti ile bazı senaryolarda kapışıyor ama çoğunlukla daha güçsüz. Tabi bu sistem zaten sonuna gelmiş, daha güçlü işlemci yok. Sadece ekran kartı değişebilir ama onuda işlemci pek beslemez.Merhaba benim bütçem 5000 civarı çalışıp alıyorum ve şu anki ekran kartım Radeon RX550 8 GB ankartım ASUS H61M-D işlemcim Intel i7-3770K CPU 3.50GHz RAM'im ise 16 GB DDR 3 benim bu ekipmanları hangileriyle yenilemem lazım çok uçmadan her bir ekipman için 2500 3500 arası bir şeyler önerebilir misiniz? Darboğaz yapmayan ekran kartı yenilemeyi düşünmüyorum daha yeni aldım bilgisayarcıdan. 2 yıl garantisi var. Teşekkürler. Eğer çok kötü derseniz ekran kartını satabilirim monitörüm iyi.
RX 550 8GB diye bir ekran kartı yok, 2GB'dır o. RX 550 hiç güzel bir ekran kartı yok ve bilgisayarcıdan aldığına göre muhtemelen yüksek fiyata iteklemiş. İlk öncelikle ekran kartı olarak RX 580 8GB öneririm 2000 TL civarına.Merhaba benim bütçem 5000 civarı çalışıp alıyorum ve şu anki ekran kartım Radeon RX550 8 GB ankartım ASUS H61M-D işlemcim Intel i7-3770K CPU 3.50GHz RAM'im ise 16 GB DDR 3 benim bu ekipmanları hangileriyle yenilemem lazım çok uçmadan her bir ekipman için 2500 3500 arası bir şeyler önerebilir misiniz? Darboğaz yapmayan ekran kartı yenilemeyi düşünmüyorum daha yeni aldım bilgisayarcıdan. 2 yıl garantisi var. Teşekkürler. Eğer çok kötü derseniz ekran kartını satabilirim monitörüm iyi.
Nasıl yapicam çok bilgim yok önerebilir misinRX 550'nin 8GB bir versiyonu yok ve kötü bir kart sayılır. 750 Ti ile bazı senaryolarda kapışıyor ama çoğunlukla daha güçsüz. Tabi bu sistem zaten sonuna gelmiş, daha güçlü işlemci yok. Sadece ekran kartı değişebilir ama onuda işlemci pek beslemez.
Bu sistemi komple satıp AM4 sokete geçebilirsiniz. 2.el olarak toplarsanız 8-9 bin'e iş görür şeyler çıkar. Tabi şuanki sisteminizi ne kadar pahalıya satarsanız okadar karlı.
Kasa, SSD, Psu gibi bileşenler kaliteli ise sadece anakart+işlemci+ram ve ekran kartını satabilirsiniz. Yeni bileşenleride direk kasaya takarsınız.
Hocam normalde RX 550'ler 2 ve 4 GB şeklinde piyasaya çıktı. Sizinki modlanmış bir çin sürümü filan herhalde. Ayrıca 3750TL mi? Sıfırları 2000TL bulunabilmesi bir kenera büyük bir kazık yemişsiniz. O fiyata 2.el RTX 2060 filan satıyorlar, bu kartın ederi 800 filan normalde. İade isteseniz verir mi bilemem ama sistem toplama konusunda yardım edebilirim.Böyle bir ekran kartı aldım bilgisayarcıdan 3.750 liraya aldım 2-3 ay önce bana RX 558 GB olduğunu söyledi ve üstünde de öyle yazıyor nasıl böyle bir ekran kartı olamaz
Nasıl yapicam çok bilgim yok önerebilir misin
Axle AMD Radeon RX 550 AX-RX-550/8GD5P8DIP 8GB GDDR5 128Bit DX12 Gaming (Oyuncu) Ekran Kartı - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Bana açıklayabilir misiniz ne yapmam lazım bilgisayarcıya gitmem mi lazım şikayet edebilir miyim bana akıl verin arkadaşlar yardımınız lazım 8 yaşımdan beri her oyunu oynadım fakat düşük sistemelerle düşük FPS'lerle bana güzel bir sistem 9-10k yı geçmeyecek ve ekran kartı hakkında ne yapabilirim?
Hocam normalde RX 550'ler 2 ve 4 GB şeklinde piyasaya çıktı. Sizinki modlanmış bir Çin sürümü filan herhalde. Ayrıca 3750TL mi? Sıfırları 2000TL bulunabilmesi bir kenera büyük bir kazık yemişsiniz. O fiyata 2.el RTX 2060 filan satıyorlar, bu kartın ederi 800 filan normalde. İade isteseniz verir mi bilemem ama sistem toplama konusunda yardım edebilirim.
10000TL'miz var ozaman hocam.Hocam yardımcı olur musunuz toplama için.
10000TL'miz var o zaman hocam.
-İşlemci olarak 2.el Ryzen 5 3600 olur. 1500-1700 arası bulabilirsiniz.
-Anakart ise OC yapmayacaksanız bu işinizi görür: Gigabyte A520M K V2 1.0 DDR4 AMD A520 Soket AM4 DDR4 5100(OC)MHz mATX Gaming (Oyuncu) Anakart - incehesap.com
-RAM olarak Kingston Beast KF432C16BBK2/16TR 16GB (2x8) DDR4 3200Mhz CL16 Siyah Gaming RAM (Bellek) - incehesap.com
2.el olarak da 1000TL filan zaten.
İşlemci fanı olarak ise:
Amazon.com.tr
Kaliteli Güç kaynağınız veya SSD'niz, kasanız filan vardır herhalde. Eğer eksik bir şey varsa söyleyin, öneride bulunurum.
Üsteki harcamamız toplam 5 bin civarı oldu. Geri kalan para ile 2.el bir RX 6600 alabilirsiniz.
Eğer eski sistemi satıp, biraz daha bütçeyi artırırsanız işlemci Ryzen 5 5600 yapabilirsiniz, sıfır fiyat olarak. Anakartıda B450 bir modele çıkarabiliriz veya eksiğiniz varsa onu tamamlarız.
Her türlü bu önerdiğim hali ile o RX 550 ile kasarak oynadığınız oyunları Ultra grafiklerde akıcı oynarsınız.