5.000 TL IPS monitör önerisi

4tyeighterr

Decapat
Daha fazla  
Bu monitör alınır mı? Ya da aşağıdaki?

Genel olarak G-Sync IPS panel bu fiyatlarda monitör arıyorum, önerilere açığım.
Edit: Genelde CS-Valorant oynuyorum bazen hikayeli oyunlar oynuyorum.

Son düzenleme:
Alınır ama ne için alacaksınız? Birbirlerini eksikle tamamlıyorlar.

Daha çok rekabetçi hikayeli oyunları çok az oynuyorum.

Rekabetçi iseniz yukarıdaki akıcılık, alttaki gecikme açısından öndedir. Benim monitörümde 0.5 ve aşırı memmunum ama gereksiz denecek kadar az.0.5 bence daha iyidir ve 15 FPS için 2 katı Ms'den vazgeçmem. 15 FPS neredeyse fark edilmez bile. Gene de birbiri arasında çok az fark var, biri Ms'den kaybediyor, diğeri FPS'den (kendi aralarında). 2 side sizi memnun edecektir fakat ben alttakini alırdım.

Rekabetçi iseniz yukarıdaki akıcılık, alttaki gecikme açısından öndedir. Benim monitörümde 0.5 ve aşırı memmunum ama gereksiz denecek kadar az.0.5 bence daha iyidir ve 15 FPS için 2 katı Ms'den vazgeçmem. 15 FPS neredeyse fark edilmez bile. Gene de birbiri arasında çok az fark var, biri Ms'den kaybediyor, diğeri FPS'den (kendi aralarında). 2 side sizi memnun edecektir fakat ben alttakini alırdım.
Bu ms'ler için gerçeği göstermediğini ima ediyorlar youtube videolarında yani ölçüldüğünde 1 ms aslında 1 değil daha geç ms miktarı. 0.5 aslında 0.5 falan değil diye vs. ona ne diyorsunuz? Bence de 15 fps fark edilmez zaten şu anda 144hz kullanıyorum ama bir sorayım dedim kronik sorunları falan vs. var mı diye?

Bu Ms'ler için gerçeği göstermediğini ima ediyorlar YouTube videolarında yani ölçüldüğünde 1 ms aslında 1 değil daha geç ms miktarı. 0.5 aslında 0.5 falan değil diye vs. ona ne diyorsunuz? Bence de 15 FPS fark edilmez zaten şu anda 144Hz kullanıyorum ama bir sorayım dedim kronik sorunları falan vs. var mı diye?

Bir tık doğrudur. 1 ms 1,2 ms gibi bir şey yansıtabilir fakat monitörden monitöre değişir. Yukarıdakinde olduğunu sanmıyorum ama alttakinde yok olduğunu biliyorum yakında PC alan.
Bir arkadaşımdada ondan var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı